Laatste nieuws over Netflix Prijsvragen

Mijlpaal bereikt! @niektweet wint een Chromecast!

We hebben 6000 volgers op Twitter! Dinsdag 7 oktober 2014 verwelkomden we onze zesduizendste volger en zoals iedere mijlpaal hebben we dit gevierd met onze volgers. We gaven een gaven namelijk een Google Chromecast weg, gewonnen door @Niektwiet!

Netflix is een regelrechte hit in Nederland. Het is inmiddels ruim een jaar beschikbaar in ons land en al meer dan een miljoen mensen maken er gebruik van. Er zijn talloze manieren om films, series, documentaires en cabaretshows van Netflix te bekijken. Op onze speciale Netflix op TV-pagina hebben we de verschillende opties beschreven, maar voor ons is de Chromecast toch wel de favoriet vanwege de prijs-kwaliteitverhouding.

Daarom gaven wij om onze Twitter-mijlpaal te vieren één Chromecast weg. Meedoen washeel simpel. Het enige wat je hoefde te doen was bovenstaande tweet retweeten en vervolgens afwachten of je gewonnen had. Ook bij onze vorige mijlpaal, bij 5000 Twitter-volgers, gaven we een Chromecast weg en de winnaar was daar heel blij mee. Nu is @Niektwiet de winnaar en krijgt deze week de Chromecast opgestuurd. Op naar de 7.000 volgers, dan geven we weer een mooie prijs weg 🙂

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?