Laatste nieuws over Netflix

Narcos gaat vanaf seizoen 4 verder onder nieuwe naam

Narcos gaat verder als Narcos: Mexico. Terwijl we in afwachting waren van Narcos seizoen 4, maakte de streamingdienst bekend dat er een naamswijziging heeft plaatsgevonden. Vanaf seizoen 4 hebben we het over Narcos: Mexico, waardoor er eigenlijk ook geen sprake meer is van een vierde seizoen. Tevens werden de eerste beelden getoond.

Mexico

In de eerste drie seizoenen van Narcos stond Colombia met name centraal. Dat begon in de eerste twee seizoenen met Pablo Escobar in de hoofdrol. Zijn rol was op een gegeven moment uitgespeeld, maar vanwege het succes van de serie wilde Netflix meer seizoenen.

Van de verhaallijn van Pablo Escobar werd in seizoen 3 al afgestapt en dat gaat vanaf het vierde seizoen verder. De focus verplaatst zich dan van Colombia naar Mexico en dat grijpt Netflix nu aan om een flinke wijziging door te voeren. Narcos is na drie seizoenen klaar en gaat nu dus verder als Narcos: Mexico.

Narcos: Mexico seizoen 1 op Netflix

Narcos: Mexico is dus toe aan seizoen 1 op Netflix en niet zoals we eigenlijk verwachtten het vierde seizoen van Narcos. Het Mexicaanse Guadalajara zal het kartel zijn waar het in Mexico: Narcos seizoen 1 allemaal om draait. Het biedt Netflix en de makers de kans om een frisse start te maken en afscheid te nemen van acteurs die in de drie seizoenen van Narcos speelden. Wanneer Narcos: Mexico seizoen 1 op Netflix verschijnt is nog niet bekend gemaakt. De streamingdienst heeft het voorlopig over ‘later dit jaar’. Narcos verscheen de afgelopen jaren steeds richting het einde van de zomer, of daar nu vertraging in wordt opgelopen door de wijziging is niet duidelijk.

Eerste beelden

Een datum is dus nog niet bekend, maar wel deelde Netflix alvast de eerste beelden van Narcos: Mexico. Het verhaal zal zich afspelen in de jaren tachtig van de vorige eeuw. In die tijd kwam het Guadalajara kartel op in Mexico. In die omgeving wilden de makers aanvankelijk ook filmen voor het eerste seizoen van Narcos: Mexico, maar nadat een locatiescout werd vermoord zagen ze daar van af. Bekijk hieronder de eerste beelden van Narcos: Mexico.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?