Laatste nieuws over Netflix

Netflix bevestigt releasedatum Daredevil seizoen 3

Daredevil seizoen 3 verschijnt inderdaad op 19 oktober op Netflix. Daar had het sinds vorige week al alle schijn van, toen er door een Thais twitteraccount van Netflix per ongeluk ook al een datum genoemd werd. Nu wordt dit door Netflix bevestigd met een nieuwe teaser.

Foutje?

Het had er vorige week alle schijn van dat er door het Thaise twitteraccount van Netflix een foutje werd gemaakt. Alle social media accounts van Netflix deelden wel de eerste teaser van Daredevil seizoen 3, maar deden nog geheimzinnig over de releasedatum.

In Thailand schreven ze er echter bij dat de nieuwe afleveringen vanaf 19 oktober beschikbaar zouden zijn. De tweet ging al snel als een lopend vuurtje over het internet, maar andere accounts van Netflix bleven zwijgen. Tot nu.

Daredevil verschijnt 19 oktober

Nu is het definitief zeker dat Daredevil terug is op Netflix vanaf 19 oktober. Het derde seizoen gaat dan in première en daar hebben we lang op moeten wachten. Twee jaar, zeven maanden en één dag om precies te zijn. In het derde seizoen zal Daredevil omringd zijn door duisternis en is hij woedend op al het kwade. In de vorige teaser, die Marvel op de voor hen typische wijze in de aftiteling van Iron Fist had verstopt, zagen we al dat Matt Murdock enorm met zichzelf in de knoop zit.

Hij begon ooit met Daredevil om al het kwaad uit Hell’s Kitchen te verbannen, maar het lijkt voor hem steeds moeilijker om zijn doel te bereiken op de manier waarop hij aanvankelijk voor ogen had. Het lijkt er dan ook op dat Matt Murdock definitief in de huid van Daredevil wil kruipen en Matt achter zich wil laten. Inmiddels beseft hij zich namelijk dat het kwaad altijd weer terugkomt. Er zit dus maar één ding op: let the devil out.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?