Netflix Daily

Netflix Daily: Emily in Paris in knoop door Spelen en Robbie Williams

Emily in Paris gaat razendsnel weer aan de slag, want de opnames komen in de knoop. Robbie Williams zal op Netflix verschijnen met een uitgebreide documentaire.

Olympische Spelen blokken Emily in Paris

Het vierde seizoen van Emily in Paris lag lang stil door de stakingen, maar dit is nu voorbij. Met name voor de makers van deze serie is het nu zaak om heel snel aan de slag te gaan. Komende zomer zijn de Olympische Spelen in Parijs. De opnames kunnen niet plaatsvinden tijdens dit event, waardoor er hard doorgewerkt moet worden. De opnames staan nu gepland vanaf januari 2024. Wanneer de serie dan te zien is op Netflix is de vraag, maar de kans is groot dat het eind 2024 zal worden.

Robbie Williams met eigen docuserie

In navolging van David Beckham komt dit najaar er ook een documentairereeks van vier afleveringen over Robbie Williams. Dit vanwege het 25-jarig jubileum van de muziekcarrière van de meest succesvolle Britse soloartiest allertijden. De serie bestaat uit honderden uren aan persoonlijke en nooit eerder vertoonde beelden van de afgelopen 30 jaar. Een releasedatum is er nog niet, wel een teaser.

Virgin River kerstafleveringen: Alles wat we al weten

Nadat Netflix op 7 september het vijfde seizoen van Virgin River toevoegde, is het wachten tot de speciale kerstafleveringen online verschijnen. Lang wachten hoeven we niet, want op 30 november is het al zover. Ondertussen wordt steeds meer bekend over het verhaal voor de afleveringen. Dit is alles wat we al weten over de Virgin River kerstafleveringen.

Lees alles over Virgin River Kerstafleveringen

Beste Series op Netflix in september

Deze maand verscheen Band of Brothers op Netflix, maar deze steengoede serie over de Tweede Wereldoorlog was zeker niet de enige die goede zaken deed op de streamingdienst. Wij gingen op zoek naar de beste series op Netflix in september 2023.

Lees alles over september

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Walking Dead (11 seizoenen) Drama 2022 8.3 2023-10-02

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?