Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste beelden Vis a Vis: El Oasis, Merry Happy Whatever 2 op komst?

De eerste beelden van Vis a Vis: El Oasis zijn verschenen. Daarnaast komt er mogelijk een tweede seizoen van Merry Happy Whatever. Ook heeft Netflix een YouTube-video gelanceerd waarin Glennis Grace een liedje uit Klaus in het Nederlands heeft gezongen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste beelden Vis a Vis: El Oasis verschenen

Het wachten is op de nieuwe spin-off van Vis a Vis genaamd El Oasis. Inmiddels zijn de eerste foto’s van de Spaanse spin-off verschenen. In de spin-off zien we Macarena en Zulema nu ze op vrije voeten zijn. Ook een aantal andere castleden keren terug.

Cast ziet Merry Happy Whatever 2 wel zitten

Het eerste seizoen van Merry Happy Whatever verscheen op 28 november op Netflix, maar daar blijft het mogelijk niet bij. De castleden zien een tweede seizoen wel zitten van de kerst sitcom. “Ik hoop het, ik hoop het echt”, vertelde hoofdrolspeler Dennis Quaid. Ook Bridget Mendler ziet meerdere seizoenen wel zitten. “Het leuke aan de feestdagen is dat je tijd hebt voor dingen buiten het normale leven, tijd om na te denken over dingen.” Iets wat in een tweede seizoen zeker kan worden voortgezet.

Glennis Grace zingt Onzichtbaar

Glennis Grace heeft een Nederlandse versie gemaakt van het nummer Onzichtbaar, bekend uit de nieuwe animatiefilm Klaus. Het liedje is te beluisteren via YouTube. Tegelijkertijd is de film Klaus sinds afgelopen maand te zien op Netflix.

Alta Mar nu al verlengd voor derde en vierde seizoen

Aan Alta Mar zal voorlopig nog geen einde komen. De Spaanse serie is namelijk verlengd voor een derde én een vierde seizoen, waardoor het grote schip voort kan varen. Het vermoeden bestaat dan ook dat het derde en het vierde seizoen in één keer zal worden opgenomen, waardoor er opnieuw weinig tijd zal zitten tussen de release van de aankomende seizoenen.

Lees alles over Alta Mar

Het nieuwe aanbod van gisteren:

My Country: The New Age (S01E16) Actie 2019
Arrow (7 seizoenen + S08E06) Actie 2018 8.0
Team Kaylie (2 seizoenen) Komedie 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van maandag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?