Netflix Daily

Netflix Daily: We Are the World en Jacob Elordi in Frankenstein-film

We Are the World is één van de meest iconische nummers ooit, over hoe dit tot stand kwam verschijnt nu een documentaire. Jacob Elordi is toegevoegd aan de Frankenstein-film.

The Greatest Night in Pop over We Are the World

In 1985 kwamen 46 wereldsterren bij elkaar voor een uiteindelijk iconisch nummer. Om geld in te zamelen voor de hongersnood in Afrika namen ze het nummer ‘We Are the World’ op. Hoe dit tot stand kwam is vanaf 29 januari te zien in The Greatest Night in Pop. De trailer is alvast verschenen.

Jacob Elordi volgt Andrew Garfield op bij Frankenstein

Jacob Elordi is toegevoegd aan de nieuwe film Frankenstein. Andrew Garfield zou deze rol eigenlijk zich nemen, maar inmiddels past dit niet meer in zijn schema. Door de stakingen moeten er veel films en series worden gedraaid en is het dus keuzes maken. Zo stapt Garfield uit Frankenstein en neemt Elordi het stokje over als het monster. Deze film wordt geproduceerd door Guillermo del Toro.

Eerste beelden romcom Players met Tom Ellis en Gina Rodriguez

Tom Ellis en Gina Rodriguez, al een kleine twee jaar worden we lekker gemaakt over een film waar ze allebei in zullen spelen. Nu is het eindelijk zover, want Netflix heeft een prachtige datum uitgezocht om Players te lanceren!

Lees alles over Players

Opvolger The Tinder Swindler: American Nightmare

De makers van The Tinder Swindler komen met een nieuw waargebeurd verhaal waar we stijl van achterover gaan slaan. In 2022 werd de wereld in de ban gehouden door de ruwe werkelijkheid achter Shimon Hayut, die eigenlijk Simon Leviev heette. Nu komt er een nieuw verhaal: American Nightmare.

Lees alles over American Nightmare

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Break Point (2 seizoenen) Docu 2023 7.3 2024-01-10
Like Flowers in Sand (1 seizoen) Romance 2023 2024-01-10
The Trust: A Game of Greed (1 seizoen) Reality 2024 2024-01-10
Kingdom III The Flame of Destiny Actie 2023 7.4 2024-01-10

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?