Netflix Daily

Netflix Daily: Zack Snyder maakt Star Wars-achtige Netflix-film, Michelle Williams in Firebrand

Zack Snyder gaat voor Netflix aan de slag met een Star Wars-achtige film. De opnames van Rebel Moon zouden begin 2022 van start moeten gaan. Michelle Williams heeft een rol te pakken in de nieuwe film Firebrand waarin ze de laatste van Henry VIII’s zes vrouwen speelt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Zack Snyder werkt aan Star Wars-achtige Netflix-film

Zack Snyder lanceerde recent Army of the Dead op Netflix, maar werkt ondertussen alweer aan een nieuwe film voor de streamingdienst. Hij is aan de slag gegaan met een Star Wars-achtige film genaamd Rebel Moon. De film neemt ons mee naar de ruimte en volgt daar de bewoners van een kolonie aan het randje van het heelal. De kolonie neemt het op tegen een leger onder leiding van de kwaadaardige Balisarius. Een jonge vrouw moet soldaten werven. De productie van de film begint waarschijnlijk in 2022 en Snyder hoopt dat er uit Rebel Moon een nieuw universum kan ontstaan.

Michelle Williams in Firebrand

Michelle Williams heeft een rol te pakken in Firebrand. Ze vertolkt de rol van Katherine Parr, de laatste van Henry VIII’s zes vrouwen. De opnames van de film starten begin 2022 in Engeland. De andere acteurs zijn nog niet bekendgemaakt.

Cursed na éen seizoen toch al gecanceld

Bijna een jaar na dato heeft Netflix besloten om definitief een streep te zetten door Cursed. De serie werd door ons al opgenomen in de lijst van 10 grote series waar een groot vraagteken achter stond. Gecanceld of dichtbij verlenging? De serie met Katherine Langford is gecanceld.

Lees alles over Cursed

The Witcher seizoen 2 vervroegd kerstcadeau

The Witcher is in december terug met seizoen 2. Dit voorjaar werden de opnames afgerond en tegelijkertijd werd bekendgemaakt dat de reeks in het vierde kwartaal te zien zou zijn. Het wordt dan dringen want onder meer You seizoen 3 en Cobra Kai staan dan ook gepland. The Witcher wordt in ieder geval het vervroegde kerstcadeau.

Lees alles over The Witcher

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Stephen King’s Doctor Sleep Horror 2019 7.3 2021-07-11

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?