Netflix Daily

Netflix Daily: Finale Sunderland Til I Die en The Beautiful Game

Sunderland Til I Die komt verrassend terug met nog een nieuw seizoen, al is dat wel de finale. The Beautiful Game is tevens een film waarbij het draait om voetbal.

Sunderland Til I Die komt nog een keer terug

Sunderland Til I Die was op Netflix één van de eerste zeer succesvolle sportdocumentaires. Voetbalclub Sunderland werd twee seizoenen gevolgd, maar nu blijkt er een derde reeks te zijn gemaakt. Vanaf 13 februari is het derde seizoen te zien, waarbij we terugkeren naar Sunderland.

Bill Nighy in The Beautiful Game over dakloze voetballers

Met The Beautiful Game komt er tevens een voetbalfilm richting Netflix. Bill Nighy speelt de coach van een team Britse dakloze voetballers. Ze doen mee aan het jaarlijkse wereldkampioenschap: The Homeless World Cup. Dit toernooi bestaat overigens echt en wordt in de film in Rome afgewerkt. En daar heeft Nighy aardig wat te stellen mij diverse van zijn spelers. De film verschijnt op 29 maart.

Dit wordt de opvolger van Fool Me Once

Met weer een kneiter van een hit wordt de lat voor de series van Harlan Coben steeds hoger op Netflix. De boeken van de topauteur worden één voor één verfilmd en Coben heeft verklapt waar er nu aan wordt gewerkt!

Lees alles over Fool Me Once

10 Netflix series om dit kwartaal naar uit te kijken

Ook in 2024 is Netflix een bezig bijtje en we kunnen dit kwartaal nog verschillende topseries verwachten op de streamingdienst. Wat te denken van Griselda? Of misschien is Avatar: The Last Airbender wel méér jouw ding. Hieronder kun je 10 topseries vinden die in het eerste kwartaal van 2024 uitkomen!

Lees alles over 10 series dit kwartaal

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Like Flowers in Sand (1 seizoen) Romance 2023 2024-01-17
The Trust: A Game of Greed (1 seizoen) Reality 2024 2024-01-17
American Nightmare (1 seizoen) Docu 2024 2024-01-17
Urban Legend Horror 1998 5.6 2024-01-17
Ponto Final (1 seizoen) Komedie 2024 2024-01-17

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?