Netflix Daily

Netflix Daily: Selling the OC verlengd en ‘geestige’ horrorfilm

Selling the OC zal nog zeker twee seizoenen doorgaan. Daarnaast kunnen we volgende maand gaan kijken naar David Harbour als geest. En die wordt nog een ware online sensatie ook.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Selling the OC krijgt extra seizoenen

Selling the OC is door Netflix verlengd. De spin-off van Selling Sunset heeft één seizoen achter de rug en gaat op voor minimaal een tweede én derde reeks. Dit in tegenstelling tot Selling Tempa, dat afgelopen najaar werd gecanceld.

David Harbour en Anthony Mackie in ‘geestige’ horrorfilm

Volgende maand zal de film We Have A Ghost verschijnen. Daarin zullen we David Harbour (Stranger Things) en Anthony Mackie (Falcon in Marvelfilms) zien verschijnen. En het draait om een geestige horrorfilm, met nadruk op geestig. Harbour speelt namelijk een vriendelijke geest, die met hulp van een jonge jongen zijn mysterieuze verleden wil onderzoeken. Maar dan duikt de CIA op én wordt de feest een social media-sensatie! De film verschijnt op 24 februari.

Deze films komen in 2023 op Netflix

De Netflix-machine blijft ook in 2023 op volle toeren draaien! De streamingdienst heeft een hele hoop nieuwe series, maar zeker ook nieuwe films voor zijn gebruikers in petto. Welke precies? Dat kun je hieronder zien!

Lees alles over de films van 2023

Dit is het waargebeurde verhaal van The Mustang

The Mustang is een waargebeurd verhaal. Althans, het verhaal ontleent zijn bestaan aan een rehabilitatieranch in Carson City, Nevada, in de Verenigde Staten. De film met Matthias Schoenaerts in de hoofdrol verscheen in 2019 en dit is het waargebeurde verhaal van The Mustang.

Lees alles over The Mustang

Het nieuwe aanbod van gisteren:

That ’90s Show (1 seizoen) Komedie 2023 2023-01-19
Khallat+ Komedie 2022 2023-01-19
Junji Ito Maniac (1 seizoen) Anime 2023 2023-01-19
Les Combattantes (1 seizoen) Drama 2022 6.9 2023-01-19

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?