Netflix Daily

Netflix Daily: Jurassic World krijgt spin-off en basketbal-reeks met LeBron James?

Jurassic World: Kamp Krijtastisch krijgt een vervolg. LeBron James is daarnaast in gesprek om een basketbal-reeks te maken op Netflix.

Jurassic World: Kamp Krijtastisch krijgt een vervolg

Na vijf seizoenen kwam er vorig jaar een einde aan Jurassic World: Kamp Krijtastisch. Toch is het niet klaar voor deze animatiewereld. Want de maker komt nu met een sequel serie, genaamd Jurassic World: Chaos Theory. Of de Nederlandse een letterlijke vertaling world met chaostheorie moet nog blijken. De serie word in 2024 verwacht.

LeBron James in gesprek over basketbal-reeks

Netflix heeft de afgelopen jaren heel wat sportdocumentaires gemaakt en in de Verenigde Staten is Quarterback een groot succes. Waarin een aantal NFL-quarterbacks worden gevolgd. LeBron James is nu in gesprek met Netflix om een soortgelijke serie te maken over de NBA. Of het huidige seizoen al gevolgd wordt dat deze nacht is begonnen is de onduidelijk.

Verwijderalarm: Silverstar in stilte voor de stormlijst

Het einde van de maand oktober staat voor de deur en op de laatste dag van de maand zal het ongetwijfeld weer druk gaan worden in het Netflix Verwijderalarm. De films voor die dag zijn nog niet bekend en zo is de lijst nu nog vrij kort.

Lees alles over Verwijderalarm

De 20 populaire op Netflix: Bodies een bedreiging voor Lupin en Beckham?

Lupin en Beckham weten van geen ophouden. Nog altijd staan de Franse serie en Britse documentaire op de eerste twee plaatsen in de 20 Populaire op Netflix. Wel is er een nieuwe podiumklant bijgekomen. Rico Verhoeven heeft zijn stekje af moeten staan aan een Nederlandse film: Crypto Boy.

Lees alles over De 20 Populaire

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Adventure Time (4 seizoenen) Kinderen 2014 8.6 2023-10-24
Get Gotti Docu 2023 2023-10-24

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?