Netflix Daily

Netflix Daily: Best. Christmas. Ever! en Leave The World Behind

Twee films waar dit najaar veel van verwacht wordt zijn Best. Christmas. Ever! en Leave the World Behind. In beide gevallen is er een trailer verschenen.

Best. Christmas.Ever! zorgt voor ongemakkelijke reünie

Best. Christmas. Ever. komt van de hand van Mary Lambert, die eerder al A Castle for Christmas maakte. Jackie en Charlotte zijn studievriendinnen en houden nog altijd contact. Zo stuurt Jackie rond de feestdagen altijd een vakantienieuwsbrief, hoe perfect haar leven wel niet is. Charlotte voelt zich altijd beroerd na het lezen van het epistel, maar krijgt nu de kans om te zien of het wel echt zo perfect is. Want met haar familie staat Charlotte vlak voor Kerstmis op de stoep bij Jackie. Op 16 november staat de film op Netflix, nu is de trailer al te zien.

Julia Roberts in Leave the World Behind, check de trailer

De boekverfilming van het gelijknamige boek van Rumaan Alam gooit een familievakantie in de war. Want twee vreemdelingen kondigen een mysterieuze cyberaanval aan. En dat gooit alles binnen twee families totaal overhoop. Op 8 december is het zover met onder meer Julia Roberts en Ethan Hawke in de hoofdrollen. De trailer is nu alvast te zien.

Scooby-Doo en Mystery Inc komt op Netflix op spoken jagen

Scooby-Doo, where are you? Binnenkort in ieder geval op Netflix. De iconische serie rondom het team van Mystery Inc zal in november op de streamingdienst gaan jagen op spoken. En vooral op boeven die zich voordoen als spoken.

Lees alles over Scooby-Doo

Originals Tips: Zaak met een luchtje, Quicksand-opvolger en The Pope’s Exorcist

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Lees alles over Originals Tips

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Life on Our Planet (1 seizoen) Docu 2023 2023-10-25
Absolutni Debiutanci (1 seizoen) Romance 2023 2023-10-25
Burning Betrayal Thriller 2023 2023-10-25
Run & Gun Crime 2022 5.2 2023-10-25
The After Drama 2023 2023-10-25

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?