Netflix Daily

Netflix Daily: Personage verlaat Dynasty en Making a Murderer-zaak heropend?

Is er toch hoop voor Steven Avery en Brendan Dassey? Hun zaak zou wel eens kunnen worden heropend. Nicollette Sheridan heeft daarnaast besloten om Dynasty te verlaten.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Zaak van Making a Murderer mogelijk heropend

Nieuwe hoop voor Steven Avery en Brendan Dassey. Hun zaak, die belicht is in Making a Murderer, wordt mogelijk heropend. Kathleen Zellner, de advocaat van hoofdverdachte Avery, mag nieuw bewijs presenteren aan de rechtbank. Zij denkt dat de theorie van de aanklagers onderuit gehaald kan worden als de botten worden onderzocht die zijn gevonden buiten het erf van Avery. Op die manier gaat hun theorie over dat Theresa Halbach op het terrein van Avery is vermoord mogelijk onderuit.

Verwijderalarm: Veel titels de klos

Het verwijderalarm is traditiegetrouw weer groot aan het einde van de maand. In de komende dagen moeten we afscheid nemen van heel wat titels. Zo is het onder meer klaar voor diverse Marvel-films, I Robot en Rango.

Bekijk het verwijderalarm

Sheridan (Alexis Carrington) verdwijnt uit Dynasty

Na anderhalf seizoen zal Nicollette Sheridan uit Dynasty verdwijnen. De actrice heeft deze beslissing zelf genomen, omdat ze zorg wil dragen voor haar zieke moeder. Sheridan vertolkte de rol van Alexis Carrington. The CW, de zender waar Dynasty in de Verenigde Staten wordt uitgezonden, heeft nog niet laten weten of de rol van Sheridan door een andere actrice zal worden overgenomen.

Trailer Amy Schumer

Amy Schumer komt met een tweede voorstelling naar Netflix. Na The Leather Special heeft haar nieuwe show de titel Growing meegekregen. In aanloop naar de release heeft de streamingdienst alvast een trailer gelanceerd.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Shadowhunters (2 seizoenen + S03E11) Drama 2018 6.5
211 Actie 2018 4.4
Gotti Crime 2018 4.8
Regression Thriller 2015 5.7
Wolf Actie 2013 6.2
Romance is a Bonus Book (S01E08) Drama 2019 7.6

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?