Netflix Daily

Netflix Daily: Murphy maakt Hollywood, foto’s The 100 seizoen 6

The 100 seizoen 6 Netflix

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Tweede Afrikaanse Original op komst

Netflix gaat aan de slag met een tweede Afrikaanse Original. Nosipho Dumisa, de regisseur van Number 37, gaat aan de slag met de nieuwe serie Blood & Water. De serie verschijnt in 2020 op Netflix en laat zien hoe een tiener het verleden van haar familie achterhaalt in Zuid-Afrika. Eerder werd al bekend dat gewerkt wordt aan Queen Sono.

Derde Netflix Original van Ryan Murphy heet Hollywood

Ryan Murphy gaat aan de slag met alweer zijn derde titel voor Netflix. De serie gaat door het leven onder de naam Hollywood. Waar de serie precies over gaat, is nog onduidelijk. Wel beschrijft Murphy het als ‘een liefdesbrief naar de Gouden Eeuw van Tinseltown’. Eerder werkte Murphy al aan Ratched en The Politician.

Eerste foto’s The 100 seizoen 6 verschenen

Het wachten op het zesde seizoen van The 100 is in volle gang. Op 30 april gaat seizoen 6 van start bij The CW en daarna is het nog even afwachten wanneer de afleveringen bij Netflix verschijnen. Inmiddels zijn wel de eerste foto’s verschenen van het zesde seizoen.

Trailer After Life verschenen

After Life wordt op 8 maart toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Om alvast een glimp te krijgen van wat we mogen verwachten van de donkere komedieserie van Ricky Gervais is nu een trailer naar buiten gebracht. Ook liet Gervais iets los over After Life. “Het is donker en grappig. Zielig en opbeurend. Net zoals het echte leven.”

Trailer Gervais’ After Life uitgebracht in aanloop naar lancering

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Van Helsing (3 seizoenen) Drama 2018 6.1

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren