Laatste nieuws over Netflix

Netflix heeft nu ook releasedatum voor Prison Break seizoen 5

Prison Break seizoen 5 op Netflix

Netflix heeft bekendgemaakt wanneer Prison Break seizoen 5 verschijnt. Onlangs ontdekte deze website al dat het vijfde seizoen van de populaire reeks in de pijplijn zit, maar nu heeft de streamingdienst er ook een datum aan gekoppeld. Vanaf 1 december is het zover.

Bijna verwijderd

Nog niet zolang geleden zag het er nog naar uit dat Prison Break door Netflix verwijderd zou worden. De serie dook meerdere malen op in ons Verwijderalarm, maar iedere keer slaagde er Netflix net op tijd in om de licenties voor een korte periode te verlengen.

Inmiddels is het Netflix gelukt om de rechten voor een langere periode vast te leggen, want Prison Break is alweer enige tijd veilig. Het lijkt er op dat Netflix direct afspraken gemaakt heeft over het vijfde seizoen van Prison Break.

Releasedatum Prison Break seizoen 5 op Netflix

Netflix komt op 1 december met Prison Break seizoen 5. Dat blijkt uit een bericht van de streamingdienst zelf en daarmee kent de laatste maand van het jaar 2018 uiteraard een fantastische start. Het vijfde seizoen is vorig jaar op televisie uitgezonden door FOX, dat ook het vijfde seizoen had besteld. Dat was opvallend, want leek in 2009 tot een einde te zijn gekomen na vier succesvolle seizoenen. In de jaren daarna bleef de populariteit van Michael Scofield en Lincoln Burrows enorm en waren er ook regelmatig geruchten over een vervolgseizoen. In 2015 maakte FOX officieel bekend dat het vijfde seizoen er daadwerkelijk zou komen.

Bijna anderhalf jaar nadat Prison Break seizoen 5 op televisie werd uitgezonden verschijnt het nieuwste seizoen dus al op Netflix. Wie de acties van Scofield en zijn vrienden wil herbeleven kan bij de eerste aflevering beginnen en vervolgens genieten van de negen gloednieuwe afleveringen. Deze verschijnen allemaal in één keer op 1 december op Netflix. Daarna begint het wachten op Prison Break seizoen 6, want ook dit deel is ondertussen al aangekondigd, maar moet eerst nog op televisie uitgezonden worden.