Laatste nieuws over Netflix

Prison Break seizoen 5 is aanstaande op Netflix

Prison Break seizoen 5 is binnenkort op Netflix te zien. Althans, daar heeft het alle schijn van nu Netflix op social media lijkt te hinten op de komst van het vijfde seizoen van de populaire serie.

Bijna verwijderd

Een paar maanden lang zag het er niet goed uit voor Prison Break op Netflix. De serie dook in augustus op in het Verwijderalarm, maar steeds lukte het Netflix om de licenties voor een korte periode te verlengen. Inmiddels zijn de licenties voor een langere periode vastgelegd en blijft Prison Break gewoon op Netflix.

Prison Break seizoen 5 verschijnt op Netflix

Prison Break seizoen 5 verschijnt in december op Netflix. Daar lijkt het zeer op, nu de streamingdienst een antwoord heeft gegeven aan één van de vele fans van Prison Break. Op de vraag wanneer Prison Break seizoen 5 op Netflix komt antwoordde het social media-team als volgt: “Iets met decembreak”. Een exacte datum ontbreekt nog, maar het is een duidelijke hint dat Prison Break seizoen 5, ook wel bekend als Resurrection, aanstaande is op Netflix.

Reboot

Prison Break leek in 2009 na vier seizoenen tot een einde te zijn gekomen. In 2016 maakte televisiemaatschappij FOX echter bekend dat er toch nog een vijfde deel gemaakt zou worden. Hierin zouden de Wentworth Miller en Dominic Purcell keerden terug in hun rollen als Michael Scofield en Lincoln Burrows, net als andere belangrijke personages uit de populaire serie. In 2017 werd het vijfde seizoen uitgezonden en een jaar later lijkt dit nieuwste deel dus al naar Netflix te komen. Aanvankelijk zou het overigens om een eenmalige terugkeer gaan, maar ook het vijfde seizoen smaakte naar meer. Begin 2018 werd officieel bevestigd dat er ook een zesde seizoen van Prison Break gemaakt zal worden.

Wil je een seintje krijgen als Netflix Prison Break seizoen 5 heeft toegevoegd aan het aanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?