Laatste nieuws over Netflix

Netflix maakt releasedatum Iron Fist bekend + Teaser

Iron Fist Netflix seizoen 1

Iron Fist Netflix seizoen 1

Netflix heeft bekend gemaakt wanneer Marvel’s Iron Fist seizoen 1 gelanceerd wordt door de streamingdienst. Het eerste seizoen telt dertien afleveringen en is vanaf 17 maart 2017 exclusief op Netflix te zien. Vanaf dat moment zijn de vier superhelden van Marvel op Netflix compleet. Een paar dagen na het nieuws van de releasedatum volgden de allereerste beelden van Iron Fist van Netflix.

Iron Fist is de laatste superheld in het rijtje met Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage. Van Luke Cage verscheen afgelopen vrijdag het eerste seizoen op Netflix. Van Daredevil zijn er inmiddels al twee seizoenen verschenen en ook van Jessica Jones is er een tweede seizoen in aantocht. Na het eerste seizoen van Iron Fist voegen de vier superhelden van Marvel zich samen in New York en vormen zijn The Defenders. Hiervan verschijnt een aparte serie op Netflix. De releasedatum hiervan is nog niet bekend, maar zal dus zeker na het verschijnen van Iron Fist op Netflix zijn.

Iron Fist seizoen 1 op Netflix

Over Iron Fist is al redelijk veel te doen geweest. Het lukte Marvel en Netflix in eerste instantie niet om het eens te worden over de invulling van Iron Fist. Er gingen zelfs korte tijd geruchten dat er afgezien zou worden van het maken van een serie over Iron Fist. In plaats daarvan zou het een film worden. Zover is het allemaal niet gekomen, er werd door de scenarioschrijvers een passend verhaal gemaakt en inmiddels nadert de serie dus zijn voltooiing. Op 17 maart 2017 is hiervan het resultaat op Netflix te zien.

Danny Rand aka Iron Fist duikt na jaren vermist te zijn geweest weer op in New York. Van Rand werd gedacht dat hij was overleden na een vliegtuigongeluk. De miljardair wil vijftien jaar later zijn geboorterecht en familiebedrijf opeisen. Op dat moment duikt er echter ook een oude vijand op van Iron Fist. Als er echter een oude vijand in New York opduikt, moet dit levende wapen kiezen tussen het erfgoed van zijn familie en zijn verantwoordelijkheden als Iron Fist. Iron Fist wordt gespeeld door Finn Jones, die grote bekendheid kreeg door zijn rol in Game of Thrones.

Teaser Iron Fist op Netflix

Een paar dagen na de bekendmaking van de releasedatum van Iron Fist op Netflix toonde de streamingdienst ook de teaser van de serie. Tijdens de New York Comic Con werden de eerste bewegende beelden van de Marvel-serie getoond. De komende maanden zullen we nog meer beelden van Iron Fist te zien krijgen.

Aankondiging Iron Fist