Laatste nieuws over Netflix

Netflix geeft supersnelle releasedatum Sky Rojo seizoen 2

Sky Rojo is één van de kakelverse series in het aanbod van Netflix, maar nu al heeft de streamingsdienst het tweede seizoen een releasedatum gegeven. Het vervolg van de Spaanse productie van schrijver Alex Pina komt namelijk deze zomer al online! De trailer is er nu ook.

Sky Rojo

Sky Rojo is een serie waarin spannende momenten volop afgewisseld worden met komische momenten. Centraal staat de poging van de drie prostituees Gina, Coral en Wendy om te vluchten uit het bordeel waar zij met frisse tegenzin werkten. De eigenaar en diens handlangers laten het trio echter niet zomaar gaan, en dat levert levensgevaarlijke momenten op.

Meervoudige cliffhanger

Seizoen 1 van Sky Rojo staat pas net op Netflix, maar scoorde gelijk al enorm goed en riep ook veel vragen op met een heftige meervoudige cliffhanger. Zo vragen kijkers zich volop af of Moises, de knappe handlanger van bordeeleigenaar Romeo, het levend begraven worden gaat overleven. En gaat Wendy bezwijken aan haar schotwond? Die twee vragen, als ook alle andere vragen, gaan beantwoord worden in Sky Rojo seizoen 2. Deze is dus vanaf 23 juli aanstaande te zien op Netflix en bestaat wederom uit acht afleveringen van 25 minuten. De trailer is nu ook verschenen.

7 Brandende vragen voor Sky Rojo seizoen 2

Bekijk de trailer van Sky Rojo seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?