Trailers

Netflix telt af naar The Crown seizoen 2 met fraaie trailer

Eindelijk is de eerste trailer van The Crown seizoen 2 van Netlix beschikbaar. De release van het tweede deel van de succesvolle serie staat voor de deur, maar er waren nog maar weinig beelden van verschenen. In seizoen 2 gaat Queen Elizabeth een nieuwe fase in haar leven in.

Grote veranderingen

De Britse monarchie is gebroken in het tweede seizoen van The Crown. Er zijn grote veranderingen in de wereld en de Britse monarchie moet het verleden onder ogen zien om een nieuwe toekomst op te kunnen bouwen. Daar ligt een grote uitdaging voor Queen Elizabeth.

Trailer The Crown seizoen 2

Het tweede seizoen van The Crown is vanaf 8 december op Netflix te zien. Dit nieuwe seizoen bestaat uit tien afleveringen en zal gelijktijdig beschikbaar zijn op Netflix. Tot die tijd moeten we het doen met de trailer van The Crown (onder de tekst te bekijken). Er breken wederom roerige tijden aan voor Queen Elizabeth. Per seizoen wordt een deel van haar periode als koningin van het Verenigd Koninkrijk belicht. In het eerste seizoen zagen we vooral hoe ze koningin werd en hoe haar eerste jaren verliepen.

In The Crown seizoen 2 zal Queen Elizabeth een nieuwe fase in gaan. Verschillende grote problemen liggen op de loer. Die liggen niet alleen op politiek vlak, maar ook in de privésfeer. Haar relatie met Philip komt namelijk verder onder druk te staan. Dit komt onder andere door de rol van Philip in het koningshuis, waar hij niet tevreden mee is.

Laatste seizoen voor Foy

Het tweede seizoen van The Crown is voor Claire Foy als Queen Elizabeth vermoedelijk ook het laatste seizoen. In het volgende seizoen zal er namelijk weer een nieuwe periode van Queen Elizabeth aanbreken en dus is er ook een oudere vrouw nodig voor deze rol. Onlangs werd al bekend dat Olivia Colman gecast is om de veelgeprezen Foy te vervangen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?