Laatste nieuws over Netflix

Netflix werkt aan tweede seizoen 13 Reasons Why

Het tweede seizoen van 13 Reasons Why is nog niet aangekondigd door Netflix, maar het heeft er wel alle schijn van dat er een vervolg gaat komen op de hitserie. Er wordt namelijk al weken gewerkt aan een script voor een tweede seizoen, zo heeft The Hollywood Reporter naar buiten gebracht.

Afgerond verhaal in seizoen 1

Deze week brachten we al het nieuws dat de schrijver van het boek 13 Reasons Why erg enthousiast was over de verfilming en zeker mogelijkheden zag voor een tweede seizoen. Het boek is in het eerste seizoen afgerond, maar er zijn wel een aantal zaken onopgelost of waarvan het een groot vraagteken is hoe het verder gaat. Het lastige met een tweede seizoen is wel dat er in 13 Reasons Why juist een groot afgerond thema is behandeld.

Waar gaat 13 Reasons Why seizoen 2 over?

De zelfmoord van Hannah Baker deed veel stof opwaaien en er is in de media zeer uitgebreid gesproken of de wijze waarop dit in beeld werd gebracht goed was. Met tapes heeft ze haar verhaal verteld waarom ze besloot om zelfmoord te plegen. De grote vraag is dan ook welk thema er in het tweede seizoen behandeld gaat worden, mogelijk komen we daar meer over te weten als Netflix het tweede seizoen officieel gaat aankondigen. Er wordt in ieder geval driftig geschreven, want een team is al enkele weken bezig met een script.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?