Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe drugsbaas in Undercover 3: “Een stevige tante”

Nazmiye Oral heeft in Undercover seizoen 3 de rol van de grote boef. Als Layla runt ze een drugskartel en daarmee staat ze in de weg voor Ferry Bouman. Hoe heeft Oral haar rol benaderd en wat kunnen we verwachten? Ze sprak over Undercover seizoen 3 bij Jinek.

Stevige tante

“Het is een stevige tante, ze doet wat ze moet doen”, opent ze haar verhaal bij de talkshow. “Het is een zakenvrouw, maar ook een moeder en een geliefde. Daarbij kan ze heel goed doen wat ze moet doen.” Layla is niet altijd die stevige tante geweest. “Ze leidde het drugskartel met haar man en dat heeft ze door omstandigheden moeten overnemen. Maar eerlijk, dat doe ze wel met veel plezier en verve. Het ligt haar enorm.”

Vrouwen aan de macht

Veel mag Oral nog niet prijsgeven over haar rol en de verhaallijn. Wel gaat ze uitgebreid in op hoe ze zich heeft voorbereid. De afgelopen jaren zijn er meer series geweest waarin een vrouw aan het hoofd van een drugsbende stond. Denk maar aan het Nederlandse Penoza en de zeer populaire reeks Queen of the South. Oral is zich dan ook specifiek gaan voorbereiden.

Matild Manukyan

“Penoza had ik uiteraard wel gezien, de andere series ben ik niet aan kijken. Ik wil namelijk niet iets na gaan doen. Wel ben ik me in gaan lezen. Het is een mannenwereld en ik ben me dan ook vooral gaan verdiepen hoe die vrouwen omgingen met mannen. Daarnaast heb ik me laten inspireren door Matild Manukyan. Deze vrouw bezat 37 bordelen en was zes jaar op rij degene die de meeste belasting betaalde in Istanbul. Als haar gevraagd werd dat ze zoveel betaalde. Dan zei ze: ‘Ik wil laten zien dat ik mijn eer heb. Ik kan wel een bordeelhouder zijn, maar ik houd van mijn land en ik heb mijn eer’. Zo is Layla ook. Ze handelt wel in drugs, maar zo wil ze wel in haar gemeenschap gezien worden.”

Is Daniëlle te zien in Undercover seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?