Trailers

Nightflyers van Game of Thrones-maker R.R. Martin bijna op Netflix

Nightflyers Netflix

Nightflyers komt in februari op Netflix. De serie van George R.R. Martin, wereldberoemd geworden door Game of Thrones, is in december in de Verenigde Staten uitgezonden door Syfy. Nu komt het naar Netflix en zal in zijn geheel vanaf 1 februari te zien zijn.

Game of Thrones krijgt vervolg

Door het extreem grote succes van Game of Thrones (dat helaas nooit op Netflix zal verschijnen) zijn veel verhalen van George R.R. Martin van de plank gehaald om ook meer mee te gaan doen. Zo ook Nightflyers. Na het geschreven verhaal in 1980 verscheen er in 1987 al een film van het korte verhaal, nu is er een volledige serie omheen gebouwd.

Contact leggen met buitenaards leven

Acht wetenschappers proberen contact te leggen met buitenaards leven. Daarvoor gaan ze met het ruimteschip The Nightflyer op pad. Ze bereiken de rand van het zonnestelsel, maar daar stuiten ze op steeds grotere problemen. De reis wordt angstaanjagender, met onverklaarbare gebeurtenissen en deze worden steeds gewelddadiger.

Nightflyers: 10 afleveringen

Het eerste seizoen van Nightflyers bestaat uit tien afleveringen. Deze zullen op 1 februari allemaal verschijnen op Netflix. Met het bekendmaken van de releasedatum is er ook gelijk een trailer gelanceerd.