Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Officieel: Virgin River seizoen 2 besteld

De officiële bevestiging van Netflix is afgegeven, er komt een vervolg op Virgin River. Het was al enige tijd wachten op dit bericht, want er was al naar buiten gekomen dat de opnames van nieuwe afleveringen van de reeks allang waren gestart. De romantische dramaserie is een grote hit.

Melinda Monroe

Virgin River is gebaseerd op de boeken van Robyn Carr met dezelfde titel. In totaal zijn er ruim twintig boeken geschreven door Carr, waardoor de romantische dramaserie heel wat seizoenen vooruit zou kunnen. De reeks draait om Melinda Monroe. Na een groot persoonlijk drama besluit ze opnieuw te beginnen in het kleine dorpje Virgin River als verpleegkundige. Settelen in het dorp blijkt echter niet zo makkelijk.

Seizoen 2 aangekondigd

Nu is het tweede seizoen aangekondigd door de hoofdrolspelers zelf middels een kort filmpje. Het tweede seizoen zal opnieuw bestaan uit tien afleveringen, welke in 2020 worden verwacht. In 2020 staat er nog een romantische dramaserie op de rol op Netflix, namelijk Sweet Magnolias. Ook deze serie wordt in 2020 verwacht

Lees ook: Opnames Virgin River seizoen 2 zijn al van start

De aankondiging voor seizoen 2:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?