Laatste nieuws over Netflix Trailers

Orange is the New Black seizoen 4: Officiële trailer

Orange is the New Black seizoen 4
Orange is the New Black seizoen 4 laat nog 4,5 halve week op zich wachten. Het lange wachten is dus bijna voorbij en om ook de laatste weken door te komen heeft Netflix nu de trailer van Orange is the New Black seizoen 4 vrijgegeven.

Het geeft ons de mogelijkheid om alvast een beeld te krijgen bij het nieuwste seizoen van OITNB. Na drie seizoenen weten we inmiddels hoe het er aan toe kan gaan in gevangenis Litchfield, maar zijn we ook benieuwd naar wat ons te wachten staat. Uit de officiële trailer van Orange is the New Black seizoen 4 blijkt dat het een chaos wordt in de bajes. De verhoudingen komen nog meer op scherp te staan. Zo krijgt Piper het steeds benauwder in de gevangenis en vreest ze zelfs voor haar veiligheid.

Daarnaast wordt het ook fors drukker in Litchfield. Nu de gevangenis een commercieel bedrijf is geworden moet er meer winst gemaakt worden. Meer gevangen levert meer winst op en dus stroomt Litchfield vol met nieuwe gevangen. Natuurlijk zorgt dit voor een hoop onvrede bij de gevestigde orde, maar ook bij Caputo, die alles in goede banen moet leiden. Zoals ook in de eerdere seizoenen is gebleken kan hij het allemaal nauwelijks aan. Eén ding staat vast: er gaat gevochten worden in het vierde seizoen van Orange is the New Black, maar wie komt er als winnaar uit de strijd? Seizoen 4 is vanaf 17 juni op Netflix te zien.

Niet het laatste seizoen OITNB

Het vierde seizoen is niet het laatste van de awardwinning serie. Ruim voordat het vierde seizoen van Orange is the New Black gelanceerd wordt is namelijk bekend gemaakt dat de koek nog lang niet op is voor de serie. Netflix heeft namelijk maar liefst drie extra seizoen besteld, waardoor de reeks zeker door gaat tot en met seizoen 7. Als de huidige trend wordt doorgetrokken, dan hebben we tot en met 2019 ieder jaar een nieuw seizoen van Orange is the New Black!

Orange is the New Black, hoe zat het ook alweer?

Dat het een chaos in Litchfield is, dat weet eigenlijk iedereen. Maar wie zitten er ook alweer allemaal in de gevangenis. Wie trekken er met elkaar op en welke groepen zijn elkaars vijand binnen de muren van de gevangenis? In onderstaand filmpje kun je je geheugen opfrissen!

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?