Trailers

Orange is the New Black trailer seizoen 5

Orange is the New Black seizoen 5 verschijnt op 9 juni op Netflix en exact een maand ervoor heeft de streamingdienst de trailer gelanceerd. Daarin krijgt de opstand in de vrouwengevangenis Litchfield duidelijk vorm.

Eerste minuut en afleveringen gehackt

De afgelopen maand was er al veel nieuws rondom Orange is the New Black. Eerst werd de openingsminuut van het nieuwe seizoen gepubliceerd, waarin de opstand van de gevangenis zichtbaar werd. Vervolgens bleek dat de afleveringen van OITNB waren gehackt. Uiteindelijk zouden liefst tien van de dertien afleveringen al illegaal te downloaden zijn. De FBI is nog altijd de zaak aan het onderzoeken. Nu is er de trailer bijgekomen voor het nieuwe seizoen, waarin de dames voor gerechtigheid vechten binnen de gevangenismuren.

Een rel veroorzaakt door de plotselinge dood van Poussey escaleert snel als de gevangenen de controle over de bewakers in handen krijgen. Zodra zij dit gevoel van macht hebben ervaren, breekt de chaos los binnen de muren van Litchfield. Het vijfde seizoen beslaat een verhaal van drie dagen. Hun gevecht voor gerechtigheid en gelijkwaardigheid zal het leven van de gevangenen voorgoed veranderen.

Bekijk de trailer van OITNB seizoen 5

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?