Laatste nieuws over Netflix

Peaky Blinders gaat toch door met seizoen vijf, zes én zeven

Peaky Blinders seizoen 4 Netflix

Peaky Blinders zal toch verder gaan. De populaire Britse gangsterserie die zich afspeelt in Birmingham draaide afgelopen najaar het vierde seizoen. Daarna bleef het enige tijd stil en leek het er zelfs op dat het vijfde seizoen het slotstuk zou worden. De klok is nu volledig gedraaid, want er komt minimaal een vijfde, zesde én zevende seizoen.

Peaky Blinders gaat nog jaren door

Bedenker Steven Knight heeft het heugelijke nieuws naar buiten gebracht. Hij meldt dat de cast voor minimaal twee seizoenen is vastgelegd. Dit was met name de grote vraag, want veel van de acteurs zijn inmiddels ook druk met andere grote producties. “We zijn blij dat er een zesde seizoen komt en hoogstwaarschijnlijk ook een zevende”, zo vertelde hij de Birmingham Press Club. “We hebben met hoofdrolspeler Cillian Murph gesproken en hij gaat er volledig voor.”

Gangsterstrijd in Birmingham

Peaky Blinders gaat om een gangsterfamilie in Birmingham, het verhaal speelt zich af aan het begin van de twintigste eeuw. De familie Shelby wil steeds meer macht en die lijkt Tommy aan het einde van het vierde seizoen ook te grijpen. Op dit moment wordt het verhaal voor het vijfde seizoen geschreven en is het dus nog even wachten op de nieuwe afleveringen. Netflix bracht het gehele vierde seizoen één dag nadat het seizoen op de BBC was afgerond.

Wanneer komt Peaky Blinders seizoen 5 op Netflix?