Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 nu al bekend

Trailer Chilling Adventures of Sabrina Netflix

Netflix heeft nu al bekendgemaakt wanneer The Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 verschijnt. Het eerste seizoen is nog maar een maand oud en deze maand wordt een kerstspecial verwacht. De planning voor het tweede seizoen is nu dus ook al rond, want de releasedatum daarvan is vastgesteld op 5 april.

Succes

Op 26 oktober verscheen het eerste seizoen van The Chilling Adventures of Sabrina op Netflix. Toen de streamingdienst de serie bestelde werd het nog specifiek als een spin-off van Riverdale gepresenteerd. Dat idee is nu wat losgelaten, al is het niet uitgesloten dat beide werelden in de toekomst met elkaar in contact komen.

Desondanks is ook The Chilling Adventures of Sabrina een hit op Netflix. Niet voor niets werden er direct al twee seizoenen van de serie besteld. Dat er een vervolg zou komen was dus al een jaar lang bekend, maar we weten nu ook wanneer.

Releasedatum Sabrina seizoen 2

De releasedatum van Sabrina seizoen 2 op Netflix is namelijk bepaald op 5 april. Dat werd duidelijk aan de hand van een eerste teaser die Netflix met de wereld deelde. Het is opmerkelijk vroeg dat de releasedatum van het volgende seizoen bekendgemaakt wordt. Doorgaans kiest Netflix er voor om dit een aantal weken voor de release te doen. Waarom dit vier maanden van te voren al bekend is gemaakt is niet duidelijk, maar dat mag de pret niet drukken.

Het tweede seizoen van The Chilling Adventures of Sabrina lijkt nog donkerder te worden. De tiener heks moet nog altijd een keuze maken over haar toekomst, maar het valt haar tantes op dat ze steeds meer naar de duistere kant neigt, zoals te zien is in onderstaande teaser. Welke kant de serie zich daadwerkelijk zal ontwikkelen wordt op 5 april duidelijk, als alle afleveringen van seizoen 2 op Netflix staan.

Kerstspecial

Het duurt dus nog wel enige tijd voordat Sabrina seizoen 2 start op Netflix, maar de volgende aflevering laat niet lang meer op zich wachten. Onlangs kondigde Netflix namelijk een kerstspecial van The Chilling Adventures of Sabrina aan. Deze speciale aflevering is vanaf 14 december te aanschouwen.