Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum Marvel’s The Defenders op Netflix is bekend

Netflix en Marvel hebben zojuist de releasedatum van The Defenders bekend gemaakt. In deze serie komen alle Marvel-helden met een Netflix Original samen, om het tegen een gezamenlijke vijand op te nemen. De aankondiging komt met de boodschap: It’s Going Down.

Marvel en Netflix

Marvel en Netflix werken sinds 2015 samen en dat blijkt erg succesvol. Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist zijn geslaagde series van Marvel op Netflix en hier komen nog twee verhalen bij. Naast The Defenders krijgt ook The Punisher een eigen serie.

The Defenders op Netflix

The Defenders verschijnt 18 augustus op Netflix. Dat is dinsdagavond bekend geworden via de social media accounts van The Defenders. Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist verzamelen zich vanaf 18 augustus in deze serie om New York een stuk veiliger te maken. Ook The Punisher en andere belangrijke characters uit de vier eerdere series zullen terugkeren in The Defenders. In onderstaande video zijn The Defenders al te zien, terwijl ze in de lift staan. Jessica Jones grijpt op een gegeven moment in.

Het filmpje stopt precies op het moment als de tijd in het filmpje op 08:18:20:17 staat. Dit verraadt de lanceringsdatum van The Defenders seizoen 1. Dit seizoen zal uit acht afleveringen bestaan. Eerder kwam er al meer informatie naar buiten over de inhoud van dit eerste seizoen van The Defenders. Ook is de website van The New York Bulletin gevuld met artikelen over The Defenders.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?