Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Releasedatum Virgin River seizoen 5 officieel bevestigd

Goed nieuws voor de fans van Virgin River. We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is de releasedatum voor het vijfde seizoen van Virgin River officieel bevestigd. Nadat Tudum eerder per ongeluk al de datum van 7 september naar buiten gebracht, ontkende Netflix niet veel later daarna dat er al een releasedatum bekend was. Ook Alexandra Breckenridge, beter bekend als Melinda Monroe, trok het bericht in twijfel. Nu is de releasedatum eindelijk officieel bevestigd.

Het verhaal

De release van het vijfde seizoen van Virgin River staat voor de deur, maar wat mogen we er precies van verwachten? In seizoen 5 zien we een aantal verrassende nieuwe relaties, een choquerende break-up, een moeilijke rechtszaak en een hartverscheurend afscheid. Daarnaast krijgen we te maken met een bosbrand die de stad bedreigt en die sommige inwoners van Virgin River samenbrengt en anderen juist uit elkaar scheurt.

Ondertussen wordt het seizoen ook een belangrijke voor Mel en Jack. Problemen met het moederschap dwingen Mel ertoe om een belangrijke beslissing te nemen over haar toekomst in de kliniek, terwijl haar zwangerschap onverwachts een emotionele band met haar verleden oproept. Jack gaat juist de strijd aan met zijn eigen demonen. Ook lijken we meer te weten te komen over Charmaine en wie de échte vader is van haar tweeling.

Releseasedatum Virgin River seizoen 5 op Netflix

Het wachten op het vijfde seizoen van Virgin River is bijna voorbij. Vanaf 7 september kunnen we op Netflix aan de slag met maar liefst tien gloednieuwe afleveringen. Daarmee komt de serie overigens nog niet ten einde, want achter de schermen werd ook al een zesde seizoen besteld van Virgin River.

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Lees ook: Virgin River seizoen 5: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?