Laatste nieuws over Netflix

Seizoen 2 Narcos nu al besteld door Netflix

Narcos seizoen 2
En daar is het goede nieuws al! Waar het bij Sense8 even duurde voordat bekend werd gemaakt dat er een seizoen 2 zou komen, komt het nieuws voor Narcos al een week na de lancering op Netflix. De streamingdienst heeft volgens The Hollywood Reporter een tweede seizoen van Narcos besteld.

Het feit dat Netflix een week na de lancering van Narcos al zeker weet dat het wel snor zit met de serie en het dus aandurft om een tweede seizoen te bestellen zegt genoeg over het succes dat de serie de streamingdienst nu al oplevert. Op IMDb pakt Narcos na de eerste week een 9.2, gebaseerd op bijna tienduizend meningen en op Netflix zelf krijgt de serie de volledige vijf sterren. Ook in de media wordt vol lof over Narcos geschreven en ook dat draagt uiteraard bij aan het succes van Narcos.

Maar waar gaat Narcos dan over, vragen de mensen zich af die zich nog niet aan deze serie gewaagd hebben. In Narcos zien we hoe de beruchte Pablo Escobar in de jaren tachtig in Colombia een van de grootste drugsbaronnen ooit wordt. Dit zien we niet alleen door de ogen van Escobar zelf, maar ook door de ogen van een Amerikaanse DEA-agent, die met zijn collega’s de jacht opent op het Medellín-kartel.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?