Laatste nieuws over Netflix

Slotseizoen Orange is the New Black in juli op Netflix

Netflix heeft de datum bekend gemaakt waarop we aan de slag kunnen met de laatste afleveringen van Orange is the New Black. Tegelijkertijd met de aankondiging van de releasedatum zijn ook nieuwe foto’s en de eerste beelden verschenen van het allerlaatste OTINB-seizoen.

Slotseizoen

Het eerste seizoen van Orange is the New Black verscheen in 2013 en al snel werden kijkers verliefd op de serie waarin vrouwen in een gevangenis werden gevolgd. Het was één van de eerste Netflix Original series. Toch werd in oktober 2018 bekend dat het na zeven seizoenen klaar zou zijn voor onder meer Piper Chapman, Alex Vause en Crazy Eyes.

In Orange is the New Black draaide het aanvankelijk om Piper Chapman, een doodgewone dame die door een fout in het verleden in de gevangenis terecht was gekomen. Ook haar ex-vriendin Alex Vause, met wie ze nog een appeltje te schillen heeft komt later in de gevangenis terecht. Samen met haar en de andere ‘inmates’ beleeft ze bizarre situaties in de gevangenis.

Releasedatum slotseizoen Orange is the New Black bekend

Netflix heeft op woensdag bekendgemaakt dat we op 26 juli aan de slag kunnen met de allerlaatste afleveringen van Orange is the New Black. Op die vrijdag worden de dertien nieuwe afleveringen van de reeks in één keer toegevoegd aan het aanbod. Hoofdpresonen Red en Nicky Nichols lieten eerder al weten wat fans kunnen verwachten van het slotseizoen. Wat de rol gaat zijn van Piper Chapman, die aan het eind van seizoen 6 vrijkwam, is nog niet bekend.

Bekijk de eerste beelden en foto’s

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?