Laatste nieuws over Netflix

Suits seizoen 3 vanaf 2 december op Netflix

suits seizoen 3 netflixHet lange wachten is bijna voorbij van de fans van Suits. Op Netflix in Nederland staan seizoen 1 en 2 al sinds 3 december 2013 online. Een jaar wachten was het nagenoeg, want één dag eerder zal dit kalenderjaar seizoen 3 verschijnen. Suits seizoen 3 verschijnt namelijk op 2 december! Suits is een spannende dramaserie over het reilen en zeilen van een advocatenkantoor in hartje New York.

Het afgelopen jaar werden we bijna overspoeld met vragen wanneer het derde seizoen zou volgen. In ons overzicht wanneer series en nieuwe seizoenen verschijnen gaven we al als indicatie aan dat seizoen 3 richting het eind van 2014 zou komen. Gelukkig maakte Netflix deze verwachting waar. “Suit up!”, zou Barney Stinson van How I Met Your Mother dan ook zeggen, want het derde seizoen gaat komende maand los.

Nieuwe strijd

Na de felle strijd in het tweede seizoen met Hardman komt er een nieuw krachtenveld los voor het derde seizoen. Pearson en Hardman verleggen de grenzen en gaan in zee met het Britse advocatenkantoor Darby. Met deze fusie komt Harvey tegenover Jessica te staan en worden de spanningen nog groter.

Moet je nog beginnen?

Ben je nog niet beginnen aan Suits, dan heb je dus nog een kleine maand om er flink te bingeviewen 🙂 Suits begint met Mike Ross. Een uitmuntende jurist,  alleen heeft hij geen diploma. Na een bizarre eerste kennismaking met Harvey Specter ziet deze Manhattan-topadvocaat in hem een perfecte advocaat-stagiair. Zo wordt een bijzonder koppel geboren.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

2 Reacties