Laatste nieuws over Netflix

Sweet Magnolias eindelijk vernieuwd voor seizoen 3 op Netflix

Goed nieuws voor de fans van Sweet Magnolias. Het einde van de serie is nog lang niet in zicht. Ondanks dat het de laatste tijd angstvallig stil was rondom de succesvolle romantische dramaserie, is de kogel nu eindelijk door de kerk. Netflix heeft een derde seizoen besteld. Dat betekent dat Maddie, Dana Sue en Helen terugkeren voor gloednieuwe afleveringen.

Serenity

Sweet Magnolias telt inmiddels twee seizoenen. De serie, met hoofdrollen voor JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliot en Heater Headley, speelt zich af in Serenity. Daar volgen we Maddie, een gescheiden vrouw met drie kinderen. De laatste tijd gaat het niet makkelijk in haar leven, maar gelukkig slepen haar twee beste vriendinnen haar altijd overal doorheen. Ook voor het derde seizoen keren de drie dames terug en ook showrunner Sheryl J. Anderson is weer van de partij.

Cliffhanger

Het tweede seizoen van Sweet Magnolias eindigde met een grote cliffhanger. Ryan vraagt Helen plots ten huwelijk, terwijl zij juist net haar hart begon te verliezen aan een andere man. Ondertussen is Maddie er net achter gekomen dat Bill de biologische vader is van Isaac en dat haar vriendje Cal zichzelf flink in de problemen heeft gewerkt. In het derde seizoen krijgen we antwoord op alle vragen waar we mee achterbleven. Showrunner Anderson verklapte daar eerder zelfs al iets over. Wanneer het derde seizoen van Sweet Magnolias naar Netflix komt, is nog niet bekend.

➡ Niets missen van Sweet Magnolias? Volg deze Facebook groep!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?