Laatste nieuws over Netflix

Sweet Magnolias seizoen 3 krijgt releasedatum in de zomer

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is er goed nieuws over Sweet Magnolias. Het derde seizoen van de serie heeft een releasedatum gekregen. Vanaf 20 juli kunnen we op Netflix aan de slag met gloednieuwe afleveringen met Maddie, Helen en Dana Sue. Daarmee is het wachten op het derde seizoen bijna voorbij.

Cliffhanger

In het derde seizoen van Sweet Magnolias gaan de verhalen van Maddie, Helen en Dana Sue verder. In het tweede seizoen hebben we kunnen zien dat het goed gaat met Kyle na zijn auto-ongeluk en dat ook Nellie er goed uit is gekomen. In datzelfde seizoen ontdekt Isaac wie zijn biologische ouders zijn. Ondertussen lopen de drie hartsvriendinnen tegen grote problemen aan met de spa, maar dat is nog lang niet alles.

Cal’s woedeproblemen zorgen ervoor dat hij wordt opgepakt, Dana Sue wordt herenigd met Ronnie en Helen krijgt een miskraam en komt voor een groot dilemma te staan. Terwijl ook nog eens mysterieuze vrouw uit het verleden van de dames opduikt.

Het verhaal

Nu het derde seizoen van Sweet Magnolias voor de deur staat, is het natuurlijk de vraag wat daarin gaat gebeuren. Maddie zal ongetwijfeld op zoek gaan naar de beste manier om Cal te helpen, Helen staat voor een moeilijke beslissing over de mannen in haar leven. En Dana Sue zoekt een manier om een onverwachte cheque te gebruiken om de gemeenschap te helpen.

Sweet Magnolias seizoen 3 op Netflix

Sweet Magnolias seizoen 3 staat vanaf 20 juli op Netflix. Fans wordt een 10 uur durend seizoen beloofd. Ondertussen blijft er voor de toekomst ook nog genoeg verhaal over, want in de boekenreeks van Sweet Magnolias zijn nog veel meer boeken geschreven. Hieronder bekijk je alvast de eerste foto’s van seizoen 3.

➡ Niets missen van Sweet Magnolias? Volg deze Facebook groep!

Sweet Magnolias vriendinnen

Sweet Magnolias Maddie

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?