Laatste nieuws over Netflix

Te verwachten films en series in juli op Netflix (deel II)

Vorige week hebben we al een lijstje gegeven van films en series die deze maand op Netflix zullen verschijnen. Van dat lijstje zijn er inmiddels al veel titels online verschenen. Tot en met 6 juli werden er titels opgegeven die we in ieder geval kunnen verwachten. Inmiddels hebben we ook titels van de daaropvolgende week ontvangen.

Op 7 juli zal Glory Road op Netflix geplaatst worden. Dit is een komische sportfilm, die bij de IMDb-bezoekers goed in de smaak valt. Bezoekers beoordelen de film gemiddeld met een 7,2. Een dag later zal Cocaine Cowboys Reloaded te zien zijn op Netflix.

Daarna is het vermoedelijk een paar dagen wat rustiger op Netflix wat nieuw aanbod betreft, maar op 11 juli mogen we in ieder geval een nieuw seizoen van Hemlock Grove verwachten. Het tweede seizoen van deze dramaserie zal vanaf dat moment te zien zijn op Netflix. Ook de documentaire The Battered Bastards of Baseball zal dan te zien zijn bij de online streamingsdienst.

Op 12 juli verschijnen er tenminste drie nieuwe titels op Netflix. Met Mr. Selfridge wordt er een nieuwe serie aan het aanbod toegevoegd. In deze dramaserie is er een rol weggelegd voor acteur Jeremy Piven (bekend van Entourage). Er wordt gestart met het eerste seizoen.

Ook vanaf die zaterdag op Netflix is Thor: The Dark World. Deze film uit 2013 heeft een echte sterrencast en scoort op IMDb een 7,2. Ook de deal die Netflix met Marvel heeft werpt op 12 juli weer zijn vruchten af, want dan wordt Iron Man & Hulk: Heroes United online gezet.

Op 13 juli wordt er weer een nieuwe animatiefilm aan het aanbod toegevoegd. Toy Story 3 wordt dan toegevoegd. Het is wel vreemd dat Toy Story 1 al beschikbaar is voor streaming, maar Toy Story 2 niet, terwijl deel 3 op 13 juli verwacht wordt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?