Laatste nieuws over Netflix

The Punisher krijgt Netflix Original van Marvel

The Punisher Netflix Serie Marvel
De geruchten zijn waar: The Punisher krijgt een Netflix Original Serie. In het tweede seizoen van Daredevil speelt Frank Castle aka The Punisher al een grote rol en dat heeft er nu toe geleid dat hij straks ook in zijn eigen serie te zien zal zijn.

Ook in Marvel’s The Punisher zal Jon Bernthal in de rol van Frank Castle kruipen. De aankondiging werd door Netflix op Twitter gedaan, met een mysterieuze video. Bij de video staat vermeld dat The Punisher terug is. Locked and loaded. Veel is in de video niet te zien, maar wel te horen. In Daredevil sprak Castle het al vaak uit: One badge, two badge. Deze woorden komen uit de titel van het boekje dat hij voorlas aan zijn dochtertje, de avond voor zij vermoord werd. Die moord zorgt ook voor het agressieve karakter van Castle. Over de verschijningsdatum van The Punisher is nog met geen woord gerept, maar deze kan eind 2017, begin 2018 op Netflix verwacht worden.

Toch een extra serie van Marvel op Netflix

Het stond aanvankelijk niet in de planning van Netflix en Marvel om nog een serie te maken. In de deal die een paar jaar geleden gesloten werd is afgesproken dat er over vier Marvel-helden een Netflix Originals Serie gemaakt zal worden. Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist krijgen allemaal hun eigen serie op Netflix. Daarna komen ze samen in de afsluitende serie The Defenders. Met The Punisher als Netflix Original wordt de samenwerking dus verlengd. Het is overigens niet de eerste keer dat Marvel en Netflix de plannen aanpassen. De helden zouden namelijk in eerste instantie ieder één seizoen krijgen. Door het onverwachte succes van Daredevil is hier inmiddels al het tweede seizoen van gelanceerd en ook Jessica Jones krijgt een tweede seizoen. Het is nog niet bekend of Luke Cage, in september op Netflix, en Iron Fist ook een tweede seizoen krijgen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?