Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 10 Netflix Originals (deel 42)

Netflix heeft de eerste weken van 2019 zeker niet stil gezeten. Naast dat Russian Doll een trailer heeft gekregen, zijn er nog liefst tien andere Netflix Originals een trailer verschenen. Hieronder vind je een overzicht.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

Dirty John

Het eerste seizoen van Dirty John verschijnt op 14 februari op Netflix. De serie is gebaseerd op waargebeurde verhalen uit de gelijknamige podcast van Christopher Goffard van Los Angeles Times. In het eerste seizoen draait het om John Meehan, wiens romance met Debra Newell uitdraait op een nachtmerrie. De gevaarlijke internetrelatie werd veel besproken in de media en nu komen de verhalen op beeld.

Black Earth Rising

Black Earth Rising is een nieuwe miniserie op Netflix. Juridisch onderzoeker Kate Ashby werd na de genocide in Rwanda geadopteerd door een mensenrechtenadvocaat. Nu ze aan de slag gaat met oorlogszaken, komt ze oog in oog te staan met haar verleden. Lukt het haar om de geheimen uit haar verleden te ontrafelen? Het eerste seizoen is vanaf 25 januari te bekijken bij de streamingdienst.

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes kunnen we nog deze maand op Netflix verwachten. In de serie worden we meegenomen in recente interviews, archiefbeelden en geluidsopnames vanuit de dodencel van seriemoordenaar Ted Bundy. De serie biedt een indringende kijk in de gedachten van Ted Bundy. Seizoen 1 is vanaf 24 januari 2019 te bekijken.

Nightflyers

Acht wetenschappers gaan op pad in de hoop contact te kunnen leggen met buitenaards leven. De wetenschapper stappen in ruimteschip The Nightflyer en al snel blijkt de reis veel angstaanjagender dan van tevoren ooit gedacht. De grote vraag is wie er wel en niet te vertrouwen is en of de missie niet verandert in één grote nachtmerrie. The Nightflyers, gebaseerd op het boek van George R.R. Martin (Game of Thrones), verschijnt op 1 februari op Netflix.

The Punisher

The Punisher krijgt op vrijdag 18 januari een tweede seizoen op Netflix. Nog een paar dagen wachten, maar gelukkig kunnen we wel alvast aan de slag met een officiële trailer. In The Punisher draait het om Frank Castle, ook wel bekend als The Punisher. De voormalig marinier wil er alles aan doen om de criminelen te straffen die verantwoordelijk zijn voor de moord op zijn gezin. Dat blijkt echter allesbehalve makkelijk.

One Day at a Time

One Day at a Time is op 8 februari toe aan alweer zijn derde seizoen op Netflix. De serie is een remake van de klassieke serie die in het verleden razendpopulair was. In de sitcom staat een alleenstaande Cubaans-Amerikaanse moeder centraal die moet zorgen voor haar tienerdochter en oudere zoon. In misschien wel hun moeilijkste periode van hun leven staat Penelope Alvarez er gelukkig niet alleen voor. Haar ouderwetse moeder helpt haar een handje.

Paddleton

Een onwaarschijnlijke vriendschap tussen twee buitenbeentjes die naast elkaar wonen, wordt een onverwachte emotionele reis wanneer de jongste van de twee wordt gediagnosticeerd met terminale kanker. Michael hoopt dat zijn buurman Andy hem wil helpen een eind aan zijn leven te maken, voordat de ziekte dat doet. Deze gloednieuwe Netflix Original-film is vanaf 22 februari 2019 te bekijken bij Netflix.

Club de Cuervos

Het alweer vierde seizoen van Club de Cuervos is in aantocht. De serie laat zien hoe een broer en zus voor een strijd met hoge verwachtingen komen te staan als ze een voetbalteam erven. De Spaanstalige serie wordt op 25 januari voorzien van zijn vierde seizoen.

Velvet Buzzsaw

Een gevreesde criticus, een ijzige galerij-eigenaar en een ambitieuze assistent krijgen de schilderijen in handen van een pas overleden kunstenaar en dat brengt nogal de nodige gevolgen met zich mee. Want wat is er toch met de schilderijen aan de hand? De thriller Velvet Buzzsaw is vanaf 1 februari 2019 te bekijken bij Netflix.

IO

Komende vrijdag kunnen we al aan de slag met de nieuwe Netflix-film IO waarin een jonge wetenschapster centraal staat. Ze zoekt naar een manier om de stervende aarde te redden en stuit dan op een man die met de laatste shuttle de planeet wil verlaten. Blijft Sam de aarde trouw om de mensen daar te helpen met overleven, of kiest ze net als Micah voor een vertrek?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?