Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Arrow seizoen 7 op Netflix

Arrow seizoen 7 is van start gegaan en ook dit keer is de serie te volgen via Netflix. Iedere week zal de streamingdienst een nieuwe aflevering toevoegen aan het aanbod, door het uitzendschema van The CW te volgen. Dit uitzendschema laat zien wanneer Netflix de afleveringen toevoegt.

Andere dag

Oorspronkelijk was het van Netflix de bedoeling om iedere dinsdag een aflevering van Arrow seizoen 7 beschikbaar te stellen, maar om onduidelijke redenen is dit vlak voor de eerste aflevering toch aangepast. Vermoedelijk heeft dit te maken met de afspraken die gemaakt zijn met The CW.

Wanneer wordt de nieuwe aflevering van Arrow seizoen 7 verwacht?

Wanneer de nieuwste aflevering van Arrow seizoen 7 op Netflix te zien is hangt af van The CW. De Amerikaanse televisiezender heeft het eerste uitzendrecht op de populaire serie en daarna is Netflix aan beurt. In tegenstelling tot veel andere series van The CW mag de nieuwste aflevering van Arrow niet daags na de uitzending in Amerika verwacht worden in Nederland. De uitzenddag in Nederland is bepaald op zaterdag.

Nu Arrow seizoen 7 van start is gegaan behoort het tot de meest langlopende series van dit moment. Er zijn maar weinig series die zoveel seizoenen meegaan, maar in het Arrowverse is nog altijd meer dan genoeg te doen. Het zevende seizoen bestaat uit liefst 22 afleveringen, waarvan het eerste deel in het najaar van 2018 te zien zal zijn. In december zal de midseason break aanbreken, waarna de serie vermoedelijk na een paar weken weer opgepakt wordt. Ook in Nederland wordt er in die periode geen nieuwe aflevering van Arrow seizoen 7 op Netflix verwacht.

Crossover

Ieder seizoen wordt er ook een crossover-aflevering gemaakt. Arrow maakt namelijk onderdeel uit van het Arrowverse, net als The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow. Deze vier series komen één keer per seizoen samen in de zogeheten crossover-aflevering. Die special staat gepland voor week 50, ongeveer halverwege december 2018 dus. Daarna zal de serie in 2019 weer hervat worden.

Dit is het uitzendschema van Arrow seizoen 7 op Netflix:

Aflevering Titel Op Netflix:
1 Inmate 4587 21 oktober
2 The Longbow Hunters 28 oktober
3 Crossing Lines 4 november
4 Level Two 11 november
5 The Demon 18 november
6 Due Process 25 november
7 The Slabside Redemption 2 december
8 Unmasked 9 december
9 Elsewords, Part 2 16 december
10 My Name is Emiko Queen 27 januari
11 Past Sins 3 februari
12 Emerald Archer 10 februari
13 Star City Slayer 17 februari
14 Brothers & Sisters 10 maart
15 Training Day 17 maart
16 Star City 2040 24 maart
17 Inheritance 31 maart
18 Lost Canary 21 april
19 Spartan 28 april
20 Confessions 5 mei
21 Living Proof 12 mei
22 You Have Saved This City 19 mei

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?