Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Better Call Saul seizoen 4 op Netflix

Better Call Saul seizoen 4 begint op Netflix op 7 augustus, maar wanneer verschijnen de afleveringen daarna? Dit uitzendschema laat zien op welke data je een nieuwe aflevering van Better Call Saul seizoen 4 mag beginnen.

Wekelijks op Netflix

Omdat Netflix de exclusieve uitzendrechten van Better Call Saul heeft gekocht van de Amerikaanse zender AMC wordt er wekelijks een nieuwe aflevering aan het aanbod toegevoegd. Bij echte Netflix Originals verschijnen de nieuwe seizoenen altijd in één klap. Wanneer ze de streamingrechten aankopen, dan zijn ze afhankelijk van de andere partij.

Daarom verschijnt de nieuwe aflevering van Better Call Saul seizoen 4 altijd een dag na de uitzending in Amerika. AMC bepaalt dan ook wanneer nieuwe afleveringen verschijnen. Is er een bepaalde week geen ruimte in de programmering, dan ligt de serie even stil. Ook in Nederland moeten we dan even wachten.

Uitzendschema Better Call Saul seizoen 4 op Netflix

Het uitzendschema van Better Call Saul seizoen 4 op Netflix is in onderstaande tabel overzichtelijk weergegeven. Het kan zijn dat het uitzendschema nog wijzigt, als AMC besluit de programmering aan te passen. Better Call Saul seizoen 4 loopt in ieder geval tot en met oktober. Halverwege de tiende maand van het jaar zal het vierde seizoen van de Breaking Bad spin-off vermoedelijk tot een einde komen. Overigens wordt dat zeker niet het einde van de serie, want er is nu al een vijfde seizoen van Better Call Saul besteld. In de nieuwe afleveringen van Better Call Saul seizoen 4 zullen we onder andere zien hoe het met Jimmy gaat na het grote verlies. Ook hebben de makers al laten weten dat het Breaking Bad-tijdperk steeds meer in de buurt komt en dat er weer minstens één persoon uit die reeks zijn entree maakt in Better Call Saul seizoen 4.

Bekijk hieronder wanneer de afleveringen van Better Call Saul seizoen 4 op Netflix verschijnen:

 

Aflevering Titel Op Netflix
1 Smoke 7 augustus
2 Breathe 14 augustus
3 Something Beautiful 21 augustus
4 Talk 28 augustus
5 Quite a Ride 4 september
6 Pinata 11 september
7 Something Stupid 18 september
8 Coushatta 25 september
9 Wiedersehen 2 oktober
10 Winner 9 oktober

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?