Laatste nieuws over Netflix

Wanneer begint seizoen 4 van Orphan Black op Netflix?

Seizoen 4 van Orphan Black

Sinds een week zit het derde seizoen van Orphan Black er op. Nu al wordt er reikhalzend naar de volgende serie afleveringen uitgekeken, maar wanneer kunnen we seizoen 4 van Orphan Black op Netflix verwachten? UPDATE: Check onderaan de releasedatum, want deze heeft Netflix bekend gemaakt!

Om alvast met het goede nieuws te beginnen: seizoen 4 van Orphan Black is inmiddels al aangekondigd door de BBC. De verwachting is dat dit seizoen in 2016 in Amerika op televisie zal verschijnen. Indien Netflix de exclusieve streamingrechten voor Orphan Black weet te behouden (gezien de populariteit van de serie in Nederland is die verwachting er wel), dan zal iedere dag na de uitzending van Orphan Black in Amerika een aflevering van het vierde seizoen op Netflix te zien zijn.

Wekelijks nieuwe aflevering van seizoen 4 van Orphan Black

In april van dit jaar ging het derde seizoen van Orphan Black van start. Vanaf 19 april werd er tien zondagen lang een nieuwe aflevering van de populaire serie toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Dit was steeds een dag nadat de aflevering in de Verenigde Staten op BBC Amerika was uitgezonden. De eerste twee seizoenen van Orphan Black kwamen nog in één keer online, dus niet per aflevering. Het eerste seizoen van Orphan Black behoorde al tot het aanbod van Netflix bij de lancering in 2013. In 2014 werd het tweede seizoen van Orphan Black ook in september toegevoegd, dat was in de weken waarin meer dan 200 nieuwe titels op Netflix verschenen.

Sinds dit jaar pakt Netflix het dus anders aan en is er steeds een nieuwe aflevering. Indien Netflix dit ook van plan is met seizoen 4 van Orphan Black dan zullen we rond april 2016 de eerste nieuwe aflevering kunnen verwachten op de streamingdienst, net zoals in 2015 het geval was. Voor de fans die inmiddels verslaafd zijn geraakt aan het bingeviewen van series moeten dus tot half juni 2016 wachten om seizoen 4 van Orphan Black te bekijken, want dan zal dit seizoen waarschijnlijk op zijn eind lopen.

Update 18 februari 2016: Inmiddels is de eerste trailer voor Orphan Black seizoen 4 verschenen, inclusief de releasedatum voor de eerste aflevering. Het is nog altijd niet bekend of Netflix net als vorig jaar iedere week een nieuwe aflevering toevoegt aan het aanbod. Mocht dit wel het geval zijn dan wordt dus steeds een dag na de uitzending in Amerika een aflevering in Nederland aan het aanbod van Netflix toegevoegd. Orphan Black seizoen 4 begint in Amerika op 14 april, dus mocht alles kloppen dan kunnen wij vanaf vrijdag 15 april iedere week naar het vierde seizoen van Orphan Black kijken!

Bekijk hieronder de eerste beelden van Orphan Black seizoen 4:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?