Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Good Girls seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Good Girls seizoen 2 op Netflix? Nu het eerste seizoen van de NBC-serie te bekijken is via Netflix, is het natuurlijk de vraag of er ook een tweede seizoen komt en wanneer dat seizoen dan te zien is bij de streamingdienst. Gelukkig is daar goed nieuws over, want NBC heeft alvast bekendgemaakt dat er ook een tweede seizoen komt van Good Girls.

Good Girls

In Good Girls worden drie moeders uit de suburbs gevolgd. Ze zijn het zat om iedere keer de eindjes aan elkaar te moeten knopen en besluiten dat het tijd wordt om voor zichzelf op te komen. Om dat te bereiken, komen ze op het idee om een lokale supermarkt te beroven. Maar wanneer de manager een glimp opvangt van de drie dames en de buit veel meer is dan ze hadden verwacht, duurt het niet lang voordat de drie beste vrienden zich realiseren dat de perfecte oplossing moeilijker zal zijn dan ze denken.

In seizoen 2 komen we ook eindelijk te weten of Beth heeft wat nu zo hard nodig is. In de serie zijn hoofdrollen weggelegd voor Beth Boland als Christina Hendricks, Ruby Hill als Retta en Annie Marks als Mae Whitman.

Wanneer komt Good Girls seizoen 2 op Netflix?

NBC heeft nu al goed nieuws naar buiten gebracht over Good Girls. De serie was tussen februari en april te bekijken bij de zender en staat sinds begin juli online op Netflix. Nu is duidelijk geworden dat de serie ook kan rekenen op een tweede seizoen. Dat heeft Good Girls te danken aan goede kijkcijfers én de lucratieve deal van NBC met Netflix. Seizoen 2 wordt op 31 mei op Netflix verwacht. Ook is een derde seizoen aangekondigd.

Wil jij als eerste weten wanneer Good Girls seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?