Laatste nieuws over Netflix

Riverdale seizoen 2 in oktober verder op Netflix in Nederland

Wanneer komt het tweede seizoen van Riverdale op Netflix? Dit is een vraag die we regelmatig voorbij zien komen nadat Netflix op vrijdag 13 mei 2017 de laatste aflevering van het eerste seizoen op zijn streamingdienst heeft geplaatst. Gelukkig werd nog tijdens het eerste seizoen bekend dat er een tweede seizoen zou volgen en inmiddels is de releasedatum van het tweede deel bekend.

Samenwerking met The CW

Op het eerste seizoen van Riverdale hebben we dankzij de samenwerking tussen The CW en Netflix niet lang hoeven te wachten. De afleveringen stonden iedere week één dag na de uitzending in de Verenigde Staten ook klaar op Netflix. Het eerste seizoen werd mede door Netflix dan ook erg populair. Of dat uitzendschema bij het tweede seizoen standhoudt, is natuurlijk afwachten. Maar zolang Netflix de exclusieve streamingrechten heeft voor de serie, kunnen we er wel vanuit gaan.

In het eerste seizoen van Riverdale, een serie die gebaseerd is op Archie Comics, stond er eigenlijk één grote vraag centraal: Wie is de moordenaar van Jason Blossom? De zoon van een op het eerste oog succesvolle familie wordt tijdens de zomervakantie doodgeschoten en lange tijd blijft onduidelijk wie dat gedaan heeft. Tegelijkertijd blijken ook hoofdpersonen als Betty Cooper, Veronica Lodge en haar moeder allemaal met een eigen geheim rond te lopen. In het eerste seizoen komen we erachter wie de moord heeft gepleegd en wat de geheimen van de anderen zijn.

Seizoen 2 Riverdale op Netflix

De seizoensfinale van het eerste seizoen van Riverdale heeft al wel laten zien dat we kunnen rekenen op een nieuw mysterie in het tweede seizoen van Riverdale. In seizoen twee gaan we onder meer kennismaken met Hiram Lodge, de vader van Veronica. Ook gaan we merken wat de ouders van Archie, Betty, Jughead en Veronica in het verleden hebben uitgespookt. Wanneer het tweede seizoen van Riverdale op Netflix staat, is nog niet bekend. Wat we wel weten, is dat de eerste aflevering van het tweede seizoen op 11 oktober 2017 wordt gelanceerd door The CW. Inmiddels is door Netflix bevestigd dat Riverdale in Nederland vanaf 12 oktober 2017 te zien is. De nieuwe afleveringen worden dus weer een dag na de uitzending in Amerika getoond op Netflix in Nederland. Bekijk hieronder de aankondiging die Netflix via Instagram Stories deed op 22 juni.

riverdale seizoen 2 oktober netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?