Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Narcos seizoen 3 op Netflix?

Narcos is razendpopulair, maar wanneer kunnen we het derde seizoen van de serie verwachten? Nadat het tweede seizoen weer kon rekenen op veel lof, maakte Netflix op 6 september 2016 bekend dat er een derde seizoen zou komen. Ook lieten ze direct weten dat de serie verlengd zou worden voor een vierde seizoen.

Drugskartels aangepakt

Sinds 28 augustus 2015 staat het eerste seizoen van Narcos op Netflix. Op 6 september 2016 volgde vervolgens het tweede seizoen. In de Amerikaanse televisie-serie zien we hoe Steve Murphy en Javier Peña, beide werkzaam voor de DEA, jagen op drugsbaron Pablo Escobar. Ze vinden dat het tijd wordt om een eind te maken aan zijn macht en aan de macht van het Medellínkartel. Niet alleen wordt er ingezoomd op de slechte dingen die Pablo heeft gedaan, ook de goede dingen worden belicht.

Sinds het eerste seizoen van Narcos is er veel gezegd en geschreven over de serie. Dat is niet altijd even positief geweest. Zo heeft de familie van Pablo Escobar meerdere keren gereageerd op de inhoud van de Netflix-serie. Vooral de zoon van Escobar, Sebastián Marroquin, kon het niet laten om de serie te bekijken en kritiek te tonen. Hij weet hele Facebook-posts aan ‘beledigende’ fouten die gemaakt zouden zijn.

In Narcos zien we onder meer oom Carlos Henao voorbij komen. In de serie wordt hij weggezet als een drugscrimineel, maar dat is volgens Escobar junior allerminst waar. “Hij was een groot man, een harde werker, eerlijk en een goede vader. Hij was nooit betrokken bij illegale activiteiten. Hij werd gekidnapt en gemarteld met Francisco Toro, ook een fatsoenlijke en onschuldige man”, vertelde Sebastián Marroquin al eens.

Wanneer staat Narcos seizoen 3 op Netflix

Wanneer staat Narcos seizoen 3 op Netflix? Die vraag kreeg Netflix in de afgelopen periode meermaals binnen nadat bekend werd gemaakt dat Narcos op een nieuw seizoen kon rekenen. We kregen al snel te horen dat het derde seizoen in 2017 zou verschijnen, alleen deed de streamingdienst tot op de dag van vandaag nog geen uitspraak over een precieze datum. De verwachting is dat seizoen drie van Narcos in het derde kwartaal van 2017 op Netflix verschijnt. Gezien de eerdere twee seizoenen lijken we rekening te moeten houden met eind augustus of begin september.

Wat we wel al weten, is dat het in het derde seizoen niet meer zal draaien om Pablo Escobar. Hij werd vaak beschouwd als de basis voor de serie, maar de makers hebben nu besloten het anders aan te pakken. De DEA-agenten zullen nu de jacht openen op de volgende drugsbaron. Alle signalen wijzen erop dat de pijlen nu gericht worden op het Cali Cartel. Zodra we meer weten over het derde seizoen van Narcos en de releasedatum bekend is, wordt dit bericht van een update voorzien.

Wil je hier direct van op de hoogte gebracht worden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?