Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt The Flash seizoen 8 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Flash seizoen 8 op Netflix? Het einde van The Flash is nog altijd niet in zicht. De serie keert terug voor een achtste seizoen bij The CW. Nu al weten we wanneer we met seizoen 8 aan de slag kunnen. In de herfst is het zover en kunnen we wekelijks aan de slag met nieuwe afleveringen van de DC-serie.

The Flash

De DC-series doen het uitstekend op Netflix. The Flash is één van de titels die zich afspeelt in de Arrowverse. Daarin kijken we mee met een forensisch expert die na een coma erachter komt dat hij over verbazingwekkende nieuwe krachten beschikt. De expert zet zijn krachten in om de stad te beschermen.

Wanneer verschijnt The Flash seizoen 8 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Flash seizoen 8 op Netflix? Nog voordat het zevende seizoen klaar was, werd al duidelijk dat er ook een achtste seizoen komt. Dat achtste seizoen gaat op 16 november 2021 van start bij The CW. Het seizoen start dan met een speciale vijf-afleveringen crossover met andere superhelden. Daarna kunnen we ook op Netflix razendsnel aan de slag met nieuwe afleveringen.

Wanneer een aflevering van The Flash op dinsdag wordt uitgezonden bij The CW in de Verenigde Staten, kunnen we twee dagen later op donderdag de aflevering ook bekijken op Netflix. Recent werd al bekend dat Warner Bros erin geslaagd was om de contacten van Jesse L. Martin, Candice Patton en Danielle Panabaker te vernieuwen. Dat betekent dat Joe West, Iris West-Allen en Caitlin Snow terugkeren voor seizoen 8. In de tussentijd soortgelijke series kijken? Check de beste superheldenseries op Netflix.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als The Flash seizoen 8 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?