Laatste nieuws over Netflix

When Calls the Heart verlengd met zevende seizoen zonder Loughlin

When Calls the Heart is verlengd. De Hallmark-serie is momenteel onderweg met het zesde seizoen. De zender heeft bekendgemaakt dat er volgend jaar ook een zevende seizoen zal verschijnen. Dat is dan wel zonder de veelbesproken Lori Loughlin.

In Nederland wachten op seizoen 6

In Nederland is When Calls the Heart te zien via Netflix. In februari van dit jaar werd het vijfde seizoen toegevoegd aan het aanbod en het is dan ook wachten tot het zesde seizoen is afgerond voor de nieuwe episodes in ons land zullen verschijnen. Mogelijk duurt dat wat langer dan verwacht, doordat de serie de afgelopen weken stil lag in de Verenigde Staten.

When Calls the Heart lag stil

Eén van de hoofdrolspeelsters was Lori Loughlin. Ze vertolkte Abigail Stanton, de burgemeester van Hope Valley. Ze is echter in opspraak gekomen door een groot schandaal. Inmiddels wordt Loughlin berecht en is de kans aanwezig dat ze de gevangenis in moet. Loughlin werd door Hallmark ontslagen, waarop het onzeker was hoe de serie verder zou gaan.

Vraagteken hoe rol opgevangen

Hallmark liet al snel weten dat het lopende seizoen 6 gewoon verder zou gaan, alleen de serie werd wel enige tijd stilgelegd. Op 5 mei wordt het verhaal hervat en zal Loughlin niet meer te zien zijn. Hoe haar rol wordt opgevangen of totaal zal verdwijnen is door de makers nog niet bekendgemaakt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?