Laatste nieuws over Netflix Prijsvragen

Winnaar van 8000ste followretweetactie bekend!

123688-1We hebben 8000 volgers op Twitter! Vrijdag 27 maart lag het halve land plat door een stroomstoring, toch verwelkomden we alweer onze achtduizendste volger. Zoals iedere mijlpaal gaan we ook nu een mooie prijs verloten onder onze volgers. We geven  namelijk een Google Chromecast weg! De winnaar is inmiddels bekend, want @JanPoppinga is de gelukkige.

Netflix is een regelrechte hit in Nederland. Het is inmiddels ruim anderhalf jaar in ons land en al meer dan een miljoen mensen maken er gebruik van. Bingeviewen is helemaal hot. Een regenachtige zondag? Dan gaat Netflix aan en werken we ons in één ruk door een heel seizoen van een serie. Inmiddels is Netflix ook het verschil aan het maken met de populaire Netflix Origanals. Het derde seizoen van House of Cards is net verschenen, net zoals Bloodline en wekelijks vermaken we ons met Better Call Saul. We maken ons inmiddels op voor Daredevil en het derde seizoen van Orange is the New Black.

Op onze speciale Netflix op TV-pagina hebben we de verschillende opties beschreven, maar voor ons is de Chromecast toch wel de favoriet vanwege de prijs-kwaliteitverhouding. Daarom geven wij om onze Twitter-mijlpaal te vieren één Chromecast weg. Meedoen was heel simpel. Het enige dat je hoeft te doen is bovenstaande tweet retweeten en vervolgens afwachten of je wint. Ook bij onze vorige mijlpaal, bij 5000 Twitter-volgers, gaven we een Chromecast weg en de winnaar was daar heel blij mee (zie tweet). In het najaar bij 6000 was het raak voor @Niektwiet. Januari bracht ons de zevenduizend en toen was het raak voor @Djoiszle. Ook zij liet ons enthousiast weten dat haar prijs binnen was.

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?