Laatste nieuws over Netflix Prijsvragen

Win een Chromecast en kijk Netflix op TV

Netflix is razend populair in Nederland. De dienst werd in september gelanceerd, maar wij waren al fan van Netflix toen bekend werd dat het naar Nederland zou komen. Klein kritiek puntje voor Netflix is dat het moeilijk is om te zien waar het aanbod uit bestaat. Daarom bestaat deze website, om de liefhebber van Netflix toch te informeren.

Het blijkt dat dit veel gewaardeerd wordt door jullie, want op Twitter begroetten wij afgelopen weekend alweer de 5000e volger. Dit is alleen maar mogelijk door het succes van Netflix in Nederland, maar wij zijn blij en trots dat jullie ons raadplegen om altijd up to date te zijn van het laatste aanbod. Wij zullen dan ook actueel blijven en zodra er nieuw aanbod is, plaatsen wij dit online.

Wij vinden 5000 Twitter-volgers een mooie mijlpaal en dat willen we graag delen met jullie, de volgers zelf. Door onderstaande tweet van ons te retweeten plaats je jezelf op de lijst om kans te maken op een Chromecast. Met dit kleine apparaatje, ter waarde van 37,99 euro kun je films en series van Netflix ideaal afspelen op je televisie, met haarscherp beeld!

Inmiddels hebben we de winnaar van de Chromecast via Twitter bekend gemaakt!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?