Laatste nieuws over Netflix

10 Netflix series om te bingen als je helemaal into fashion bent

Op zoek naar Netflix series die gaan over je favoriete onderwerp: mode? Wij hebben 10 toffe opties voor je op een rijtje gezet. Zet je alvast klaar om te streamen, deze lijst werd volledig op maat gemaakt voor echte fashionista’s.

1) Queer Eye

Deze feelgood reality show draait om de “Fab 5”, een team van vijf opgewekte gay professionals op het gebied van: mode, persoonlijke verzorging, binnenhuisarchitectuur, entertainment en cultuur die samen de “Fab Five” worden genoemd.

Ze geven mannen (en in sommige gevallen ook vrouwen) een flinke dosis fashion advies en helpen deelnemers aan een echte metamorfose zowel langs binnen als langs buiten. Kijktip: zet de doos met zakdoekjes klaar.

2) Next in fashion

Achttien professionele ontwerpers strijden om de hoofdprijs van 250.000 dollar en een debuutcollectie bij luxe retailer “Net-a-Porter“, deze nagelbijtende serie met de nodige dosis drama zal je zeker op het puntje van je stoel houden.

Het wordt gepresenteerd door het stijlvolle duo: Alexa Chung (model / redactrice Vogue) en Tan France (modeontwerper & Fab 5 lid).

3) Styling Hollywood

Het lijkt misschien allemaal glitter en glamour, maar werken in de fashion industrie is duidelijk niet voor doetjes.

De serie volgt Jason Bolden, stylist van beroemdheden zoals: Serena Williams, Sabrina Carpenter, Taraji P. Henson,… en zijn echtgenoot, Adair Curtis interieurontwerper. Samen voorzien ze celebrities van LA van alles wat ze maar kunnen wensen.

4) Emily in Paris 

Emily krijgt onverwacht haar droombaan in de hoofdstad van mode: Parijs! Ze begint aan een nieuw leven in de bruisende stad, maar vindt het moeilijk zich aan te passen aan de Franse cultuur.

Emily moet heel wat obstakels overwinnen om in haar nieuwe leven te slagen, en ondertussen probeert ze ook nog eens haar werk goed te doen. Je zult ongetwijfeld jaloers zijn op haar stijlvolle Parijse garderobe. Er zijn nu reeds twee seizoenen uit van Emily in Paris, seizoen drie komt er aan!

5) Gossip Girl 

Gossip girl is een klassieker die je gewoon gezien moet hebben. De serie gaat over de levens van rijke tieners die in New York City wonen.

Natuurlijk is er heel wat drama en romantiek, maar de mode is ook fantastisch! Alles is designer kleding in Gossip girl, vol met prachtige accessoires die door deze tiener fashionista’s zonder budget gedragen worden.

6) Bridgerton

Deze Netflix serie volgt de elite van Londen in de 18e eeuw. Tussen al de tuin feesten, gala’s en de nodige dosis drama krijg je dromerige galajurken en accessoires te zien die tot de verbeelding spreken.

7) Inventing Anna

Deze nieuwe serie gaat over de rise and fall van Anna Delvey, een rijke Rus die zich voordoet als een Europese erfgename en probeert in de New Yorkse high society te komen.

Een kruidvat folder doorbladeren voor make-up of kleren kopen bij de Primark is helemaal niet Anna haar stijl, Dior, Chanel of Gucci dan weer wel. Maar hoe ze haar extravagante levensstijl weet te bekostigen, blijft voorlopig nog een mysterie. De serie is een waar fashion festijn, en je krijgt de kans om al die fantastische outfits van Anna te bewonderen.

8) Sex and the city

SATC is misschien al wat ouder, maar blijft toch één van onze favoriete series over fashion. Het verhaal gaat over vier beste vriendinnen die in New York City wonen en werken. De serie volgt hun liefdesleven, carrières en of course: fashion!

9) Downton Abbey

Deze populaire dramaserie gaat over het leven van een aristocratische familie in Engeland tijdens de vroege 20e eeuw. Je krijgt prachtige kostuums te zien, van mooie jurken tot smoking en jaquettes.

10) Crazy Rich Asians

Dit is geen serie maar een film,maar zeker de moeite om tussen het bingen door even te bekijken!

Deze romantische komedie gaat over een jonge Chinese vrouw die haar verloofde mee naar huis neemt om hem aan haar familie voor te stellen. Het blijkt echter dat hij erg rijk is, en dat zijn familie tot de elite van Singapore behoort.

De film is een waar fashion festijn, met prachtige jurken, sieraden en accessoires. Je zal je ogen uitkijken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?