Laatste nieuws over Netflix

Aanbodexplosie: Netflix opent februari met 45 nieuwe titels

Paddington Netflix

Netflix heeft februari knallend laten beginnen. Er is namelijk een ware aanbodexplosie met 45 nieuwe films, series, documentaires en realityseries. De vrijdagen van Netflix zijn altijd al druk en dat is nu helemaal het geval.

Dodelijke combinatie

Het is bij Netflix bijna een dodelijke combinatie. Vrijdagen zijn ingeruimd voor de lancering van de Netflix Originals. De eerste van de maand is daarnaast altijd goed voor veel nieuwe content. Simpelweg omdat veel rechten van titels worden aangekocht per de eerste van de maand. In februari valt de eerste op een vrijdag en is het dus helemaal raak. De aanbodexplosie bestaat uit liefst 45 nieuwe titels.

Filmklassiekers

Daarbij dus een mix van compleet nieuwe content en bekend titels uit het (recente) verleden. Zo zijn echte kaskrakers als Goodfellas, Sleepless in Seattle, Paddington, Gone Girl en Bloed, Zweet en Tranen toegevoegd aan het aanbod. De serie When Calls the Heart heeft alweer het vijfde seizoen gekregen en er zijn heel wat realityseries toegevoegd aan de bibliotheek van Netflix.

Russian doll en Velvet Buzzsaw

Van het front van de Originals is het ook druk. Nightflyers, de nieuwste serie van George R.R. Martin, is gelanceerd. Dat kan ook gezegd worden van Russian Doll en Always a Witch Siempre Bruja. Een titel waar veel van verwacht wordt is ook Velvet Buzzsaw. Het team van Nightcrawler is hiervoor weer bij elkaar met regisseur Dan Gilroy en acteurs Jake Gyllenhaal en Rene Russo.

Bekijk hier de volledige lijst aan nieuwkomers op Netflix