Laatste nieuws over Netflix

Beasts of no Nation eerste Netflix Original Film

Beasts of no Nation Netflix Original Film
Filmnieuws van Netflix. Behalve het aanbieden van exclusieve series heeft de streamingdienst zichzelf ten doel gesteld om ook met films te gaan scoren. Netflix heeft de plannen voor de komende jaren bekend gemaakt. Beasts of no Nation wordt de eerste echte Netflix Original Film.

Vanaf 16 oktober 2015 zal Beasts of no Nation exclusief te zien zijn voor Netflix-leden en als we alleen al naar de cast kijken wordt het een veelbelovende film. De hoofdrol is namelijk voor Idris Elba. Elba is natuurlijk vooral bekend van zijn rol in de populaire serie Luther, waarvoor hij in 2012 een Golden Glove won. Verder zijn er grote rollen weggelegd voor Ama Abebrese en Abraham Attah.

De oorlogsfilm speelt zich af in een Afrikaansland waar een burgeroorlog gaande is. Elba speelt de rol van Warlord, de mentor van kindsoldaat Agu. Agu moet vechten in de burgeroorlog en laat hierdoor zijn familie in onzekerheid achter. Dit drama zal vanaf 16 oktober dus exclusief op Netflix te zien zijn. het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige en zeer goed ontvangen boek van Uzodinma Iweala. Inmiddels is de eerste teaser geplaatst door Netflix en daaruit is direct vast te stellen dat Beasts of no Nation een aangrijpende film zal zijn. Bekijker de teaser hieronder.

Update 4 september 2015

bonn
Tijdens het filmfestival in Venetië is de film Beasts of no Nation voor het eerst getoond. Als we de eerste geluiden die ons vanuit Italië bereiken is het een indrukwekkende film. Om de nieuwsgierigheid naar deze oorlogsfilm verder op te wekken heeft Netflix nu ook de trailer online geplaatst.


Meer films exclusief op Netflix te zien

Het blijft niet bij Beasts of no Nation. Netflix pakt daarna door met onder andere de eerste film die voortvloeit uit de deal met Adam Sandler. Op 11 december gaat zijn film Ridiculous Six in première. Deze komediefilm is geschreven door Tim Herlihy and Adam Sandler. Daarnaast produceert Sandler de film samen met Allen Covert en heeft Sandler de hoofdrol.

Ergens in het eerste kwartaal van 2016 zal de derde Netflix Original Film gelanceerd worden. About Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend zal ook in China in première gaan en dus is het goed mogelijk dat Netflix rond die tijd in China live zal gaan. Op dit moment is Netflix nog niet in Azië actief, maar Japan heeft eind dit jaar naar alle waarschijnlijkheid de primeur.

Behalve About Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend zal er in het eerste kwartaal van 2016 een vierde Netflix Original Film verschijnen. Deze is meer geschikt voor de kinderen. About Pee-wee’s Big Holiday is tegelijkertijd voor velen een stukje jeugdsentiment. About Pee-wee’s Big Holiday wordt in maart 2016 op het witte doek verwacht.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?