Laatste nieuws over Netflix

Daredevil stormt met keihard binnen op Netflix

Marvel Daredevil Netflix

Netflix bouwt de spanning graag op als het gaat om de Originals. De geheimhouding rondom Daredevil spande daarbij wel de kroon. Tijdens de opnames hield Marvel alles strikt geheim en verder dan een wazige foto van de gekromde rug van Daredevil kwamen we niet. Vanaf 10 april kunnen we eindelijk kijken naar de eerste van vier Marvel-series als Netflix Originals.

In de komende jaren verschijnen er meer Netflix Originals van de hand van Marvel. A.K.A. Jessica Jones, Iron First en Luke Cage zijn net zoals Daredevil hoofdrolspelers in het klassieke The Defenders. Ze zullen allemaal hun eigen serie gaan krijgen. Het is nu eerst de beurt aan Daredevil.

Daredevil op Netflix

Matt Merdock is in zijn jeugd betrokken bij een zwaar ongeval en daarbij is hij blind geworden. Hij mag dan wel niets meer zien, wel werkt hij hard aan zijn ander zintuigen. Het zorgt ervoor dat de beginnende advocaat in de nachtelijke uren Hell’s Kitchen in New York van gemene schurken probeert te ontdoen.

In de aflopen periode werden we al opgewarmd met diverse trailers. Daarin werd de personage eerst nog angstvallig schuil gehouden in het duister. Een man met een masker vraagt om vergiffenis voor zijn aanstaande daden, waarop een spervuur van actie ontstaat. “I want to make my city a better place”, is de duidelijke tekst van de hoofdrolspeler in de nieuwe Marvel-serie.

Exact een maand voor het verschijnen van de serie kwam de tweede trailer, waarin de contouren van de serie zichtbaar werden. Matt Merdock probeert overdag een advocatenkantoor op poten te zetten waarbij hij onschuldige verdachten probeert te helpen. Wanneer de avond valt verlegt hij zijn aandacht op de criminelen, die hij met eigen handen het leven zuur probeert te maken. Uiteindelijk wacht hem de zware strijd met Kingpin.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

1 Reactie